Taitaa mennä enempi vituiksi koko koulu. Tänään Taiston opettaja soitti eilisestä.*äärettömän raskas huokaus*

Tulipa täysin puskista tuo soitto. Eilen viimeisellä liikkatunnilla oli toisen luokkalaisen kanssa tullut sanaharkkaa ja päälle käymistä. Opettajatkaan eivät tiedä mistä koko rytinä lähti käytiin. Siinä oli ollut molemminpuolista haukkumista ja Taisto oli heittänyt toisen pojan reppua. Tämän toisen pojan,kutsutaan häntä nyt vaikka Valtoksi oman kansanryhmittymänsä mukaan, kanssa on aikaisemminkin pientä kihinää eka- ja tokaluokilla,mutta ei koskaan tässä mittakaavassa. Eka-tokaluokkien opettaja oli kaikessa "narttumaisuudessan" loistava opettaja.Hän sai aina luokan rauhoittumaan ja jopa kuuntelemaan.Siinä on sellainen opettaja,joka ihka oikeasti ansaitsisi mitalin.

Kuten aikaisemminkin olen kirjoittanut niin tänne kuin reissariinkin,Taisto vaatii jyrkkää komentoa.Useasti kuvailen Taistoa pittbulliksi- jos hän saa otteen (vaikka vain verbaalisenkin) niin hän ei hevillä päästä irti. Hänelle pitää karjaista,jotta saa täyden huomion ja poika alkaa kuuntelemaan.Tämän olen näinä viikkoina sanonut niin monta kertaa etten enää pysy laskuissa mukana... TIedän mitä poika vaatii ja hän vaatii todella paljon, ja siksi olenkin antanut ns. vapaat kädet opettajille.

Ja asiaan takaisin. Valton vanhemmat olivat tänään käyneet koululla puhumassa tilanteesta ja antoivat opettajalle puhelinnumeronsa minulle annettavaksi.Meillä olisi illalla vanhempainilta,mutta he eivät ole sinne tulossa. Minun pitäisi siis soittaa heille päin...Arvatkaapas soitanko. Heillä tuntui olevan nyt käsitys siitä,että Taisto on se pahan ydin koko universumissa ja heidän pikkuinen viaton poikansa ei enää uskalla tulla kouluun...Yeah,right! Tekisi mieli sanoa,että kattokaas peiliin ja kertokaa tuo sama asia peilikuvalle,jos huulet liikkuu niin tiedätte valehtelevanne.
Miettikääs jos mä soitan heille ja yritän käydä asiallista keskustelua,noinkohan se pysyy niissä kantimissa?! Tänään vanhempainillassa sanon,että mieluusti selvitän asiaa Valton perheen kanssa,mutta se pitää hoitaa koululla ja parin opettajan läsnäollessa.

Poika tuli juuri kotiin ja asia puhuttiin halki. Nyt on tehty se mikä voitiin. Taisto huolehtii tästä lähtien vain omista asioistaan, mutta kuinka kauan? Asia oli kuulemma lähtenyt siitä kun Valto oli tullut Taiston ja apuopen lähelle kertomaan,että hän on räppäri ja oli roikottanut housujaan niin,että kalsarit vilkkuivat. Tähän Taisto oli sanonut,että "eipä ole kovin komea räppäri" ja Valto oli vastannut samalla mitalla takaisin.
Taisto puolusteli omaa sanomistaan sillä,että kyllähän se on typerän näköistä jos kalsarit näkyy eikä ne räppärit ole mitään hyviä tyyppejä. (selkeästi on kuullut vanhemmiltaan nykyajan kakaroiden typerästä gettomeininki-ihannoinista. Jos miettii,että suurin osa mustasta räpistä käsittelee poliisien ampumista ja sitä kuinka valkoiset naiset ovat huoria ja ne pitää raiskata niin enpä minäkään kovin korkealle sitä arvosta. Joku idiootti "viiskytsenttinen" irvistelee musavideossaan pyssy kourassa ja repii "ämmiä" tukasta ja hilluu ylisuurissa kuteissa feikkiketjut kolisten kaulassa- onko vaikuttavaa?Vai onko typerää?) Eniveis,puhuttiin yleisesti ottaen,että pikkulapset eivät ymmärrä Taiston sanomisia totuutena vaan ottavat sen kiusaamisena ja haukkumisena.

sitä edelleenkin ihmettelen mikseivät soittaneet mulle heti kun asia tapahtui vaan vasta tänään ja vast asitten kun Valton vanhemmat ehtivät lähteä pois koulusta? Mä olen niin *tanan monta kertaa sanonut,että soittakaa,soittakaa,soittakaa ja mä pääsen paikalle viidessä minuutissa. Mutta ei! Mikä siinä on niin veetun vaikea ymmärtää?! Voi v*tunv*tunv*ttu. Mäkin alan pikkuhiljaa vihata koulua...

Maanantaina oli viestiä myös Uhon opettajalta. Poitsun matikan tunti oli mennyt ihan reisille eikä jäbä ollut kerennyt tehdä annettuja tehtäviä. Syynä oli ollut joku aamulla tapahtunut,josta Uho ei ollut suostunut kertomaan tarkemmin. Mietittiin päät puhki isännän kanssa,kunnes hänellä välähti. Pääskynpoikanen oli kuollut su-ma yönä. Uholle kaikki eläimet ovat pirun tärkeitä,joten tämäkin menetys otti koville. Laitoin viestiä opettajalle. Katsotaan mitä tulee vastaukseksi.

Illalla tulee vihdoin uusi pesukone!! Jee!! Kyllä onkin korkea aika, täällä on oikeasti pyykkivuori valloittanut suuren osan asuntoa.Onneksi on pojille vaatetta sen verran tullut hankittua ettei ihan heti tarsi kulkea nakuna ;D

Jees, jos mä nyt menen hetkiseksi rauhoittumaan ja veteleen muutamat mantrat iltaa varten (tarvii vissiin passittaa ukko alkoon niin saadaan kossu pakkaseen :D *hehheh* ei vaiskaan)

terv.
Tappiotsainen turhautunut äitee