Onko kesä aina jos kotona on pääsky? Tuskin,taivaalta tulee märkää ihan sananlaskun verran (Esterin ahteri jne.).
Isäntä oli lähdössä palauttamaan autoa ja soitti pihalta käskien tulla purkin kanssa alas. Maassa oli pieni pääskynpoikanen. Nehän reppanat eivät pääse lentoon maasta,joten otin linnun kippoon ja vein yläkertaan tarkistaakseni onko kaikki ok. Tämä taitaa olla jokolmas poikanen,jota on tarvinnut hoitaa vuosien saatossa.
Tällä hetkellä Tipu on vanhassa styrokslaatikossa käärittynä virttyneeseen tpaitaan.
Käytiin Uhon kanssa hakemassa ötököitä ruuaksi; luteita,koppiksia,hämppis ja jokunen lentävä. Kylläpä olikin herkkua! Pirun nopeita nuo ötökät,hankaluuksia oli saada pinseteillä kiinni. Otin lintusen syliin paitaan käärittynä ja nostin pystyasentoon simuloiden pesää. 3ludetta+3koppista meni todella rivakkaan parempiin suihin :)Huono ja suttuinen kuva, mutten hennonut häiritä liian kauaa.

Kirpparilla käytiin tyhjentämässä myyntipöytä,kolmen viikon tuotto 155 ja rapiat (pois otettu jo vuokra 60e). Ihan hyvin varsinkin kun tavaraa tuotiin vielä takaisin viiden ison ikeakassin verran. Huuto.netiin laittelen loput jahka kerkiän.
Pakko oli tietty kiertää ja jotain pientä tarttuikin mukaan.
Lautanen (3e) on nostalgiaa omasta lapsuudesta:


Ja parit pääsiäispuput kokoelmiin. Nämä mulla vissiisti jo onkin,mutta hinta ei ollut paha joten se saa riittää syyksi...


Äiti-Mummi ilmoitti alkavansa keräilemään mulle Schleichejä. Niistäkin tarvinnee tehdä postaus tänne ja keräilyblogiin (sivun reunassa linkki "Keräilijän elämää"). Scheleichejä harvakseltaan löytyy kirppareilta,itse asiassa en muista kertaakaan nähneeni, mutta pari eläintä olen kierrätyskeskuksesta löytänyt, vanhan karhun ja simpanssin.
Kaupoissa nuo maksavat paljon,joten koitan bongailla niitä netin huutokaupoista/kirppareista.

Tirppa piipittää tuossa selän takana vienosti.Täytyy mennä laittamaan se tuonne partsille niin säilyy edes sillä "unirytmi" :)