Otsikon perusteella voisi ajatella,että sientä tai marjaa on tullut plokattua skuukista,mutta kukas meillä muka semmoista tekis?! Ei vaan nyt on kyse kirpparisaaleista (onko tuo edes sana?)...-saaliista...-saaliksista...No, kirpparilöydöistä ;D

Löytöjä on tehty lähinnä Espoon/Helsingin suunnalta.Tarvittavaa autoa ollaan saatu lainaksi vanhemmiltani,jotka äidin mustalais/adhd-mutaatiogeenin vuoksi eivät pysy hetkeäkään paikoillaan jos on pieninkin mahdollisuus matkustamiseen... Tämä suunnaton matkustusvimma pidetään aisoissa lähes joka viikonloppuisella ravaamisella ympäri Suomen leirintäalueita matkailuautolla ;D

Parhaat kirppispaikat ovat ehdottomasti Myyrmäkihalli sekä kauniilla ilmalla ulkona pidettävä Konttitori (Vermon raviradan parkkiksella-pidetään siis ulkona vaikka olis kurjakin sää,mutta ehdoton siis kauniilla säällä).Kertaalleen käytiin myös Vallilan kirppiksellä verestämässä vanhoja muistoja.Vallilassa kävin useasti kun vielä asuimme länsi-Pasilassa. Aika on kullannut muistot tai sitten muutosta on tapahtunut.Vallila oli vieläkin ahtaampi kuin muistoissani ja siellä oli yhä enemmän trokarin tyyppistä myyjää.Tuntui kuin olisi astuttu ulkomaalaiselle basaarille, joka näin Suomen maaperällä ei tunnu mukavalta- varsinkaan kun kovaäänisistä tuli vähän väliä muistutus varoa taskuvarkaita...

Jotain pientä tuli sieltäkin väkisin hankittua,mutta ne ovat jääneet kuvaamatta.Vallilan jälkeen kävimme kotiinpaluumatkalla Akselin kirppiksellä,joka yllätti iloisesti valoisalla ja tilavalla olemuksellaan.Myös siisteistä tiloista iso plussa :) Akselin saaliskin jäi kuvaamatta.

Pidemmittä löpinöittä:

Myrtsi elokuun loppu. Pussissa on 2 eläinpalapeliä:muutamista isoista muovipalasta rakentuvia,kirahvi ja leijona.Taisto halusi välttämättä/ 1e.Sininen peli 50snt,  elektroniikkapeli 1e, sin.nallepurkki itselle 50snt.Spidermanavaimenperä 20snt. Walle ja leffasta "möröt vs.alienit" joku rodottibotti tms. ~50snt/kpl. Kirja 1e, Ihmeperhe-muki 50snt.

Myrtsi edelleen.Ankkoja (joista osa äidiltä tuliaisiksi).Arkku oli 1e ja se tuunataan aarrearkuksi Taistolle.Sininen karvainen nalle-pez, 20snt!

Koruja yht 1,50e.Pienet muovitilpehöörit ~10snt/kpl.

Näitä lisää,1e/kpl.

Konttitori elokuussa.Moottoripyörä-koriste Taistolle 1e.Itsetehdyt buffer-miekat 1e.Dinosaurus Uholle 1e.Naamiaishattu Uholle 1e.

Solttuja pojille 1e/pss,kourallinen solttuja +skeittilauta Uholle 1e.

Taistolle pyssyjä,hinnat 50snt-1e.Hopean värinen on metallia ja painava -br-lelukaupassa samanlainen maksoi 14,90e...

Uholle kirjoja 20snt-1e. Pikku vampyyri on kuitenkin mulle ;DNyt niitä on jo 4kpl *jesh!*

Iso kasa hamahelmialustoja. Kysyin myyjältä hintaa-oli tarkoitus ostaa vain tuo pupu,mutta koko kasa maksoi vain 1e,joten...

Bestiksen babylle.Taisto ihastui noihin barbissukkiin,itse tuohon bodyyn.Eivät olleet hinnalla pilattuja ja kuntokin oli hyvä eli mukaan vain :)

Nämä tulivat mukaan syyskuiselta Konttitori käynniltä.Se oli pikainen pyrähdys paikalle ennen kuin kirppis hiljeni viimeisen kerran puoleksi vuodeksi.Keväällä aukeaa seuraavan kerran. Sälät 10snt-1e. Maatuska ja Smarties ovat mulle.

Takaisin Myrtsiin. Taas palikkapalapeli Taistolle 1e. VHS-kasetti 50snt (meillä olikin tää jo dvd:nä...).Pääsiäispupuja 20snt/kpl.Askartelutarvikkeita n.3e:n edestä.Muovisolttuja ~1,50e, pehmolelut 20snt. Säläpussi,jossa 2 peziä 1e.

Myrtsi 11.9. Vakosamettihousut 20snt.Musta kallo t-paita 1e.Hihaton Misfits-paita ja oliivn vihreä hihaton 50snt/kpl. 3xSims2 PC-pelit yht.7e.Pieni kassillinen solttusälää 1e. Valomiekka 30snt,taas tuo peli 20snt (nyt on molemmilla oma,joita eivät ole sen koommin koskeneet...),Heijastimet olivat ilmaisia-en kehannut ottaa enempää...3pientä maatuskaa 50snt. Clone star wars Yoda-lelu 50snt. Kalastuspeli tietskalle tuli Vaarilta (mun iskä).

Tarkempaa kuvaa sotasälästä.

Myrtsi 17.9.Pikavisiitti,pojat istuivat autossa-oikea määränpää oli Variston Jysk. Vaatteet kaikki samalta myyjältä-niihin meni 5e. Parit farkut ja mustat vuoritetut pöksyt,valkoiset "jumppahousut",punaraidallinen Reebokin t-paita,mustaruudullinen nappilista hihaton. Muut 3 hihatonta tulivat kaupanpäälle. Valkoinen kynttilänjalka ja pari ankkaa yht. 1e. Alfapet-peli 3,50e.

Muovikassillinen sotilassälää 9e.

Hieno homma!

Nyt herättään Uho kouluun...