Meille kotiutui uusia tuhiksia! Manulle piti hankkia tyttöystäviä,mutta toinen a.gigaseista osoittautuikin pojaksi. Eipä tuolla suurta merkitystä ole,kunhan vaan jättävät tytön rauhaan aina silloin tällöin eivätkä roiku raiveleissa koko aikaa... Jos ovat liian innokkaita niin sitten pojut lähtevät toiseen terraan jäähylle. Uutukaiset a.gigas-vauvat ovat Poju ja Petra.

Mä ihastuin keltaraidallisiin (Pelmotojulus sp./Yellow stripe-Cameroon) tikrutuhiksiin.Aivan valloittavia,mutta tykkäävät elellä maan alla eli eipä noita juurikaan näy ;) Lisäksi tuli hankkittua kaksi ihan vauvavauvaa (Epibolus Puchripes/Giat red leg-Tanzania)- näistä tulee isona harmaita ja punajalkaisia.

Kaikki kuusi tuhista tulivat elossa ja vielä näin parin päivän jälkeekin näyttävät eloisilta. Keväällä 2010 kun ostimme samasta paikasta kolme a.gigasta niin yksi ei selvinnyt ja tyttönen kuoli kolmen viikon jälkeen.Vain nykyinen poika siitä satsista selvisi. Katsotaan nyt mitenkä näiden kanssa käy.

Eikö olekin söpökkä :D

(älkää välittäkö karvaisesta kädestä. Se on todellakin mun! Lääkärit nuorempana lohduttivat,että teininä hormonitoiminta muuttuu niin,että karvankasvu "väärissä paikoissa" vähenee ja käsikarvatkin oheentuvat ja muuttuvat huomaamattomiksi. Kilin karvat !! ne mitään muuttuneet...Rehottaa kuin itä-saksalaisella naisuimarilla ;))

Sylissä Poju.

Poju,Manu ja seinän vieressä Petra.

Poju ja Petra "tutustuvat lähemmin"...Pojuhan on teini-ikäinen uros,että tarviiko sitä sen enempää selitellä :D

Minimadot.

 

Tänään käytiin Myrtsissä kirpparilla ja sen jälkeen Myyrmannissa syömässä ja ostoksilla. Uho tahtoi tietysti Faunattareen ja hups! mukaan tarttui Neiti. Ihastuin heti tähän kaunokaiseen ja vonkasin sen itelleni. Vaan jos totta puhutaan niin tuo ukko-kulta on enempi pöhkönä kaikkiin öttiäisiin,joten ei ollut vaikea homma tällä kertaa saada mitä haluaa :) (normisti ruinaan puoli tuntia-tää meni heittämällä läpi ;D)

Tyllerö on kummitussirkka- yksi niistä 2500 tuhannesta lajista...

Kirpparilta tuli ostettua lähinnä muksuille turhaa sälää.Itelleni löysin korvikset ja rannekorun yht. 1,50e. Ukko ei löytänyt mitään. Taisto meni lelulaatikolta toiselle ja bongasi kasan erilaisia ja -kokoisia muoviaseita (jippii!! niitähän meillä ei olekaan...*sarkastisesti*).Uho osti mm. New Eran pottalippiksen ja jotain pokemonkortteja sekä mighty beanzeja.

Jees,mutta nyt muihin hommiin.