Just toissapäivänä alkoi kesäloma- ainakin siltä tuntuu ja ensi viikolla jo koulut alkaa... Toisaalta taas tänä kesänä ollaan keretty paljon ja siksi taas kesä on kestänyt puoli vuotta. Varmasti kuumilla ilmoilla on osansa "kesän venähtämiseen".

Muutamat tärkeät kortit olen tehnyt- kummipojalle ja Bestikselle.Onneksi olivat heinäkuun puolella-kesäkuussa oli hiukan kädetön olo...Iskällekin tein,mutta siitä tulee kuvaa sitten myöhemmin.

Kummipojalle ns.päättymätön kortti (neverending card)- 20v!! Ja vasta äsken poju oli 3vee. ja me vietiin sitä ukon kanssa Korkeasaareen... Onneksi ite ei vanhene samalla tavalla ;)

Viimeisellä aukeamalla oli "lahjuskuori".

 

Seuraavaksi elämää suuremmalle Ystävälle. Bestis 35v.!

Kulmahärpättimet ovat nappeja! Eiks oo ihania?! :D Kortti menee lyttyyn,joten on helppo myös lähettää.

Lahjana meni mukaan mm. nämä korvikset: "Sydänverellä"

Lisäksi olin surffaillessani bongannut ihanan Marilyn-riipuksen, jonka tälläsin valmiiseen organza-puuvillanaru-kaulakorunauhaan. Itse tykkäsin ja kiitosviestistä päätellen frendi myös :)

 

Tädiltä sain punaisia viinimarjoja (ja nyt myöhemmin karviaisia, NAM :D).Muksut suosivat kaupan visparia sen makeudun vuoksi,mun tekemä on aina kuulemma liian kirpakkaa ;)

Se on jämpti kun emppa väsää... "äitiii? Onks tää ny ihan hyvä kun täältä kattilasta tulee kaikki ulos?!" hmmm...joku oli vahingossa -taas- jäänyt koneelle ja autuaasti unohtanut koko keittiön olemassaolon...

Kaikesta huolimatta hyvää tuli!!

 

Tänä keväänä innostuttiin puutarhureiksi.Olkkarin on vallanneet erilaiset chilit ja partsille sain tomskuja ja kurkkuja. Tomaatit ovat vielä raakoja,mutta kurkuista kerättiin jo satoa!

Vähänkö olen retee :D Kurkuilla oli painoa n.170g/kpl ja oli muuten hyviä!! Näitä lisää ja parempiin astioihin ensi vuonna :) Toivon mukaan myös opettajille annetut kurkuntaimet ovat antaneet maistiaisia.

Ainoastaan Black hungarian-chilit ovat kerenneet pistämään palkoa peliin.Nagat kukkivat nyt lupaavasti samoin Bolivian Rainbow. Inca Red´issä on pari raakaa ziliä. Kyllä se siitä :)

Nyt sohvalle karviaismarjapurkin kanssa.