Olen pyrkinyt tietoisesti välttämään viime ajat kaikenlaista turhaa shittiä, olo kun on ollut infernaalinen ilman ulkopuolista "apuakin". Mutta eihän tätä jokapuolelta tursuavaa tuubaa Norjasta voi parhaalla tahdollakaan välttää.Otetaanpa siis syvä sisäänhengitys ja revitään huithelvettiin rannetuet ja katsotaan mitä sieltä tulee.

ABB on siis kauan ja hartaasti tätä iskuaan suunnitellut. Olisiko se voitu estää? Who knows! Todennäköisesti ei. Jos joku täysidiootti saa päähänsä jotain näin karmeaa se hyvin suurella todennäköisyydellä aikoo myös toteuttaa itseään- tavalla tai toisella. Tässä tapauksessa tavalla ja toisella. Valitettavasti.

ABB halusi vallankumousta ja ilmiselvästi näkyvyyttä mielipiteilleen. Media ruokkii ahneuksissaan tuota mielihalua. Kohta saamme odottaa seuraavaa siirtoa; aina tulee joku, joka haluaa tehdä asiat vielä isommin. Mitä enemmän tapauksella mässäillään sitä enemmän se kasvattaa "ruokahalua". En halua olla kylmä ja kohauttaa olkapäitä todeten "shit happens" , mutta niin se on "it happens". Norjan tapaus tuntuu ällöttävän karmealta,koska se tapahtui niin lähellä meitä ja koski nuoria meidänlaisimme vai kuinka moni meistä tirauttaa kyyneleen uutisten aikana "Afganistanissa on jälleen paljastunut massiivinen joukkohauta..."

Uskomattominta koko hommassa on,että kyseinen pohjasakkaakin iljettävämpi otus pääsee nauttimaan olostaan -vittu!!- luksusvankilaan?! Vankilaan, joka on saanut kiitosta inhimillisyydestään ja perkeleen arkkitehtuuristaan?! Siellä on tauluteeveet,deeveedeet ja kiipeilyseinät- voisko joku valaista mikä tässä kuvassa on väärin? Mitä helvetin inhimillisyyttä tarvitsee vaarallisimmat rikolliset aka murhaajat,raiskaajat ynnä muut sontiaiset? Ei vittu mitään!! Betonikoppi,vanha heteka ja reikä lattiaan. Se on siinä, kaikki se luksus mitä semmoset "hilpeät veikkoset" tarvii.

Ja kaiken lisäksi Suomessa on alettu kitisemään kuinka vankilat vievät liikaa rahaa, että rangaistusaikoja täytyy lyhentää säästöjen vuoksi!! Mitä helvettiä?! Oikeesti?! Miten vitussa Suomen rangaistusaikoja voi enää lyhentää- eihän täällä saa saatana edes säädyllisiä vankeustuomioita!! Miten olis jos alettais säästämään ensin niiden pahimpien ja paatuneempien kusipäitten hengissä pitämisestä. Nikitasta voitais aloittaa. Naks ja Pam! Sitten kun kaikki ne myöhäisen abortin tarpeessa olevat on hoidettu niin jatketaan vankilaolojen karsimisesta. Katsotaan mitä jää vanhainkodeista/päiväkodeista ja kouluista ruokaa yli ja ne tähteet sitten jaetaan vankiloihin. Telsut sun muut yleishyödykkeet voidaan jakaa sairaaloihin. Mitä helvettiä joku wannabemotoristi tekee vankilassa telkkarilla? Katsoo jotain vitun Sons Of Anarchya? Vai Pakoa?

Eihän kukaan voi tosissaan ajatella,että jostain ABB:n kaltaisesta voisi enää tulla suoraselkäinen yhteiskunnan jäsen? Kuinka moni meistä haluaisi tulla hoidetuksi toipuvan massamurhaajan hoteissa sitten vanhuksena?

P.Arhinmäki iskee nyrkkiä pöytään ja vaatii tuomitsemaan kaikki vihapuheet. Siis sensuroikaamme kaikki kahvihuonepuheet ja tästä lähin keskustellaan vain säästä,joka sekään ei saa olla liian huono tai joku vajaa menee teilaamaan kaikki meteorologit...

Tämä kiittää ja kuittaa.