Tänään aloitettiin uudestaan Remicade. Se on yksi reumaan käytettävistä biologisista lääkkeistä ja annetaan suonen sisäisesti eli tiputuksessa. Koska mä olin just tällä Remicadella aloitellut tän lajin lääkityksen niin nyt piti antaa varmuuden vuoksi allergianestolääkitys ja ylimääräiset kortisonitiputukset. Itse lääke kesti pari tuntia tippua,jonka jälkeen vielä vahdittiin mahdollisten komplikaatioiden vuoksi tunnin verran. Kokonaisuudessaan aikaa meni tänään 4tuntia.

Hyvinhän se meni kun olin ottanut Twixejä (ent. Raider) ja termarillisen teetä sekä luettavaa mukaan. Sänkypaikankin otin siltä varalta jos vaikka oisin malttanut huilia- viime yönä kun meni taas liian myöhään... Sain nimittäin Ponituisuuksia-blogistilta parit hyvät linkit, jotka oli ihan pakko katsoa läpi... ;) Ja sitten vielä kurkkasin my little pony-sivustollekin ja siinä se yö sitten menikin. Yllättävän pirteä sitä silti on tänään ollut neljän tunnin yöunilla.

Sairaalareissun jälkeen halusin vielä nopsaan käydä kierkessä tsekkaamassa sinne jääneet ponit, jotka eivät luonnollisestikaan olleet siellä *ärskis!* Muistakaatten rakkaat lukijat- elkää konsaan jättäkö mitään kivaa ottamatta,sillä palatessanne sitä ei enää ole. Tää on nyt niin monta kertaa todistettu,että jopa mun kaltaisen umpiluupäänkin on pakko uskoa. (vaikkei ne uskon asiat mua varten noin muuten ole ;D)

Löytyihän sieltä kyllä muutama muu poni ja kaikkea sälää. Haussa oli isoja t-paitoja,mutta niitä ei valitettavasti ollut tarkoituksen mukaisia tarjolla :(

Eturivin pikku ponit ovat kiinalaisia SOMA´n poneja. Takana satulallinen mikä lie kovamuovinen ja vieressä eniten my little ponymainen polle- myös materiaalinsa puolesta.

Muksut keräilevät näitä ärsyttäviä pääsiäismunaylläreitä :) Tänään lasten laatikossa oli isohko lerppumuovinen "kori" täynnä erilaista tilpehööriä.Karsin sieltä parhaat päältä eli yllä olevat yllärit ja alla olevat Star Wars´it. Mä niin tykkään Star Wars ´ista, joten tietysti lähtivät mukaan

Kaikesta päätellen ovat jostain muropaketista.Takana niissä on ns. valoaukko ja pohjassa linssi,josta kurkkaamalla näkee ukon sisällä kuvan.

Nämä otin itselleni.Käyttötarkoitus ei ole vielä aivan selvä,mutta luultavasti nää saa ripustuskoukut päihinsä :) Niin paitsi tuo pikku nukke-sille pitää keksiä joku muu juttu...

Samoin nämä ritarilelut tuli mulle.Osin myös siksi,että huomasin etteivät ne pysykään pystyssä ja semmonenhan saa Taiston ihan raivon partaalle- eli oli parempi kun eivät nää näitä laisinkaan ;)

Lisäksi mies löysi hyväkuntoisen potkulaudan vitosella.Eiköhän se taas vähän aikaa Taistolla kestä-sillä mukulalla kun on ällistyttävä taito rikkoa kaikki mihin ees katsoo päin :)

Niin ja otin myös ilmaispuolelta roolipeliohjekirjan askartelumatskuksi,mutta Uho ei salli kirjoja tuhottavan ja niinpä kirja onkin hänen hyllyssään...

Koko reissu siis 5e- pikkutavaroista eivät ottaneet maksua :)

ps. Tänään sain jopa hiukan päivitettyä keräilyblogiani :D

p.p.s Vähävetistä juhannusta!