Mä olen ollut pari päivää niin tyrmistynyt,jopa enemmän kuin silloin kun Reumasairaala Heinolassa suljettiin.

Asia koskee nimittäin vanhusten peittoja.

Kertokaas tyhmälle,että kuinka paljon ihan oikeasti näillä peitoilla säästetään?! 100 vuotiaita on nykyisin palttiarallaa 625 kpl. Mitäs ne villapeitot sitten maksaa- jos laitetaan vaikka 60e/kpl, tällä tavoin koko summa kipuisi mahtavaan 37500 euroon. Yksi kansanedustaja saa keskimäärin 5950e/kk eli 71400e/vuosi. Palkan lisäksi revitään kulukorvauksia ja ties mitä muita etuuksia (ravintolaillalliset) sen minkä keretään, sillä kehtaamisestahan siinä ei ole kyse...

Katainen itse saa kulukorvauksia ~1800e/kk pienen palkkansa päälle.Jätkä on muka Siilinjärvellä vaikka punkkaakin Espoossa...Sinnemäki asuu Helsingissä ja saa kulukorvauksia ~950e/kk vaikka vihreiden edustajana sille pitäisi riittää kuukausikortti...Näistä kun alkaa laskemaan niin kuinka paljon menee ihan hukkaan sitä rahaa. Eihän me muutkaan työssäkäyvät saada reiluja korvauksia palkan päälle! Ja pitäishän nyt noitten apinoiden palkoilla pystyä ite maksamaan perkele matkansa, saatanan lampaat.

Mutta hei,miksikä meijän tarttis perkele niitä liian vanhoja senioreita muistaa millään tavalla.Nehän on vaan olleet rakentamassa Suomea.Sitäpaitsi ne on äksyjä ja haisee pahalle ja kaiken huipuksi ovat aina tiellä vapisemassa. Tässä maassa on niin paljon niitä kirkasotsaisia kalliilla rahalla muualta tuotuja nuorukaisia,joilla on kiire notkua ostareilla pöksyt puolitangossa ja tyydyttää pakkoseksillä tyhjäpäisiä blodeja-halusivatpa tytöt tai eivät.Se se on rankkaa puuhaa!

Kyllä Hyssälän emak** ei kun eukko tietää mistä säästää eli kaikista heikoimmilta ettei tule nekkuun. "okei,sä oot nyt siis sata- ihan kiva,mut voisit vähän ajatella muitakin ja kuolisit pois ettei tulis niin paljo laskuja.Toi on aika itsekästä sinnittelyä"

"...Keskustalainen Hyssälä nimitettiin sosiaali- ja terveysministerin paikalta Kansaneläkelaitoksen johtoon viime keväänä. Uusissa tehtävissään hän aloitti lokakuussa.

Kelassa pääjohtaja vastaa strategisesta suunnittelusta sekä operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi hän esittelee asiat Kelan hallitukselle, panee hallituksen päätökset toimeen ja valmistelee työjärjestyksen hallituksen päätettäväksi. Hyssälä istuu myös kirstun päällä."

Ja muuten hyvin istuukin. Ja ihan ilman peittoa...