Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni

Monet synttärit ovat menneet ohi ilman mitään kummoisampia iloitteluita. Mieleisin taitaa olla "sweet sixteen".Silloin sain ukko-kullalta hopeisen sydänriipuksen,jossa lukee molempien nimet. Pyysin riipusta,mutta tuon valinnan ja kaivertamisen ukko handlasi itse :)


Päivä 19 – Kaduttaa

Sitähän pitäisi elää niin,ettei mikään kaduttaisi jälkeenpäin. Hemmetin hyvä neuvo,jota on kuitenkin todella vaikea toteuttaa. On tiettyjä asioita,joita periaatteessa kadun ja lähinnä ihmissuhteissa.Jotain olisi pitänyt jättää sanomatta/tekemättä ja jotain olisi pitänyt tehdä/sanoa. Nyt jos eläis saman elämän tällä tietämyksellä niin varmasti tulisi tehtyä jotkut asiat toisin.

Mutta toisaalta jos ei olisi tehnyt kuin on tehnyt niin oisko sitä enää sama henkilö?! (ja jos ei nii oisko se niin paha...)


Päivä 20 – Tässä kuussa

Huhtikuu 2011. Aprillia!

Vanhempainyhdistyksen kokous.

Labrat (syömättä ja juomatta)+ luuntiheysmittaus.

Ahertamista tulevaan koulun vappunaamiaisdiskoon- mainoksen tekemistä ja kopioimista koululla.

Lastenmessut 16.4.

Äänestämään. Ehdokas on nainen, erityislapsen äiti ja omasta kunnasta.Turha mainita mistä puolueesta minä Suomalaisena äänestän...

Pääsiäistä- ei mitään valmiina,Manulla sentään on ohrat terrassa...Suklaamunalaatikko hankittu.

Chilit kasvaa kohisten :)

Ihotautipolilla käynti vihdoinkin. Lähete kirjoitettu jo 15.3,mutta vasta nyt muutamien jankutussoittojen jälkeen sain ajan. Nivelpsorin tilanne on räjähtänyt kirjaimellisesti "käsiin" , levahtanut "reisille", ja mennyt yli hilseen... Ohuen ohut iho ei kestä jatkuvaa raapimista.

Reumalääkäriäkin näkyy pitkästä aikaa oikein ajan kanssa. Lääkitystä mietitään,koska olen tulossa taas immuuniksi nykyisille särkylääkkeille sekä humira on alkanut polttaa..."tarttis varmaan tehdä jotain". Lopetuspiikki olisi armollinen vaihtoehto ;D

Koulun vappudisko 28.4. Hektinen puolitoista tuntinen vedetään satanen lasissa.Kilpailuja täytyy kehitellä.

Kevätsiivousta,kellarin raivausta,huutisjuttuja.

Loppukuusta alan jännittämään kybällä Bestiksen vauvauutista :D