Uskoni.

Jaaha,heittipä pahan sitten sunnuntain ratoksi.

Mä uskon itseeni,se riittää. En usko satuihin,joihin luen kaikki Punahilkasta Jeesukseen. Jos Jumala on olemassa niin aikas v**ttumainen äijänketale se on- kattokaa ny vaikka ympärillenne... Tsunamit, maanjäristykset, sodat, raiskaukset jnejne.

Sanovat,että ne kaikki on Saatanan tekosia,mutta väittävät myös,että Jumala on kaikkivaltias ja kaiken yläpuolella. Miksei se sitten pane ruotuun Helvetin herraa?! Sanois,että "Nyt kuule Perkele! Lopetat ton hemmetin säätämisen ja tuut takas tähän iskän polvelle.Ei pienempiä saa kiusata" Mutta ei,siellä se vaan istuu ja nauraa paskasesti partaansa kuunnellessaan ihmisten rukouksia.

Kirkonmiehet (ja naisetkin) sanovat,että kyllä jumala kuuntelee ja vastaa sitten kun on aika; että se opettaa ihmistä. Mikä helvetin opetus siinä on kun joku pieni häthätää vuoden vanha taapero kuolee johkin kamalaan tautiin? "No niin ihminen" jyrähtää taivaasta "Siinä sitä nyt on kuule sulle opetusta,mietippäs nyt" Se harras kristitty lapsensa kuolinvuoteen vierellä pyyhkii rään hihaansa ja nikottelee kiitosta Jumalalle samalla miettien pää sauhuten,että mitä ihmettä hän on tehnyt väärin... Ihan sairasta pilaa ylemmältä taholta...

Ei kiitos uskoa minulle.