Isäntä on sekaisin chilistä. Tai pitäisköhän jo puhua addiktiosta...Hänelle porttiteoria päti kyllä,mutta vain chilien suhteen.

Ensin aloitti naukkailemalla kaupan tavistabaskoa,sitten hivenen vahvempaa ja aina vain vahvempaa. Nyt on sitten jo kokeiltu naga morich,joka on tulisin luotettavasti mitattu lajike. Sitä oli äärimmäisen hauska katsoa- ei tiennyt,että itkeäkö vai nauraa toiselle ;) Päädyin nauramaan sillä vahingonilo on aina se paras ilo...

Poppamiehessä oli synttärialet,joten tehtiin sinne tilaus.Muutamia eri chilisooseja ja mulle siemeniä (Black Hungarian). Savunaga olikin elämää suurempaa herkkua,joten sitä tuli tilattua toinenkin kerta (meniköhän vähän liioitteluksi,mutta toisaalta taas ei tuo pullo kauaa äijällä kestä...)

Kertaheitolla sitten tukkupakkaus... Kaikki miehekkeen sapuskat maistuvat tätänykyä savunagalta ;D

Siemenistä puheenollen. Tilasin myös huutiksen kautta siemeniä: vanhan ajan Palsamia, ruukkutomskuja (Vilma) ja muutamia chilejä. Chilejä kasvaa nyt kuutta eri lajia- Nagaa, Black´ia, Aji Cristal´ia,Inca Red´iä, Bih Jolokiaa ja Bolivian Rainbow´ta. Manulle laitettiin kasvamaan ohraa omaan kuppiin,joka sitten nostetaan Manun terraan jahka on tarpeeksi vahvaa toisen möyrittäväksi :)

Tässä on tee-se-itse kasvivalobuusteri. Vasemmalta oikealle= ohrat, nagat,palsamit ja blackit.

Turveruukuissa itää nyt kokeiluja loput chilit ja tomskuja kahdessa purkissa.Nämäkin pääsevät valohoitoon heti kun kurkistavat mullasta.

Palsami oli todella nopea kasvamaan kuten luvattiinkin! Sen melkein näkee kun se kasvaa. Siemenpussissa sanottiin olevan sekoitus palsameita,näistä nyt itäneistä yhdellä on vihreä varsi muut ovat purppuranvärisiä- odotamme jännittyneinä,että minkälaista kukkaa pukkaa ;)

Taimet kasvilampun alla laitettiin eilen omiin isompiin astioihinsa ja upealta näyttää! Huutiksesta ostin myös kiinanruusun pistokkaan,joka tulikin tiistaina.Laitoin sen vesiastiaan,mutta lehdet näyttävät edelleen nuukahtaneilta... Kauankohan tuommoisilla kestää juurien ilmaantuminen,sillä en kärsi istuttaa suoraan multaan... Mitään tietoa kenelläkään? Onko viherpeukaloa vierailulla?