Se olis pitkästä aikaa äiteellä ihan omaa häppeninkiä tiedossa. Huomenna meinaan on Masalassa leimailu/helmimessut. Enhän mä mitään kipeesti tarii,mutta josko paikan päältä löytyis kunnon mustetta ja parit stanssit.Mulla on kyllä aina ollut vähän ongelmia mun ostoslistojen kanssa,normaalisti kotiin tulee kannettua kaikkea muuta (ja reippaasti) sälää kuin mitä varsinaisessa listassa luki... Tällä kertaa saattaa olla pakkokin pitäytyä listassa,sillä ylimääräistä ei juurikaan ole (ooh mikä yllätys?!).

Nyt on mennyt tähän kotikolon sisustamiseen sen verran,että nää ns. turhuudet saavat jäädä. Sitä paitsi noi pojankoltiaiset ovat taas saaneet jonkun täysin käsittämättömän kasvupyrähdyksen ja kaikki fiksut vaatteet ovat jääneet pieniksi; huomasin tänään kun etsin Uholle jotain juhlavampaa päälle kaverinsa syndeille. Kaappi täynnä vähän pidettyjä tamineita joutaa taas huutikseen jossain vaiheessa. Eilen toi esikoinen kävi kritisoimaan kun hänellä ei ole mitään "mageita kuteita". Pyysin valoittavaa esimerkkiä "mageesta kuteesta" ja vastaus oli "no, semmosia mitä on vaiks Veetillä tai Manulla" Hitsi,että auttoi taas tuokin... Toisen paidassa on joku lohikäärme ja "sit jotain". Selvä,siis pitää käydä huutiksen tarjonta läpi. (Ärsyttää vain,koska joskus niillä myyjillä ei ole tulostinta,että saisivat pistettyä huutispaketin tulemaan-siinä kuitenkin säästää välillä suurenkin summan verattuna tavisitellapostiin.)

EI maar kait se on pakko nyt mennä kohta puoleen vastaan sitä juhlijaa(olivat hohtokeilaamassa) ja pistää iltapala tulelle. Vähän on nyt levoton olo eikä mitään saa aikaseksi, mitään ei viittis aloittaakaan kun on jo ilta,mutta toisaalta ei täs koko iltaa viitteis koneellakaan roikkua...*huokaus* äh, mitä sitä tekis...

Ps. Sain just laitettua kuvat siihen Uhon syndekirjoitukseen,käykääs kurkkaamassa :)