Kohu kansanedustajien torkkupeitoista on mielestäni oikeutettu, sillä luulis niillä palkoilla heillä itellään olevan varaa hankkia torkkupeittonsa ihan itse. Tuolla summalla (127e) me ostetaan helvetti parin viikon safkat... Että ymmärrän hyvin jos vähän tai vähän enemmänkin kansaa vituttaa.

Ja noin yleensä ottaen mä en ymmärrä miksi kansanedustajien pitäisi torkkua töissä? Päivystävät lääkärit kyllä ymmärrän,mutta nää saamattomat ahneet kärmekset?!

Sitten eri näkemys Ilta-Sanomista. Siellä kysyttiin olisiko kansanedustajille pitänyt ostaa halvat ulkomaalaiset torkkupeitot näiden kotimaisten kalliiden sijaan. No yllätys,että suurin osa oli halpojen kannalla. Suomalaisena ja suomalaisuutta arvostavana olen luonnollisesti iloinen,että suomalainen käsityöläinen sai työnsä myytyä ja näinkin ansiokkaasti siitä mainosta. Harmittava tosiasia on, ettei kotimaassamme osata arvostaa käsityötä lainkaan. Ihmiset päivittelevät käsin neulottujen villasukkien tai -paitojen hintoja ymmärtämättä lainkaan mikä vaiva niitä on tehdä. Ja kun vieläpä ne raaka-aineet maksavat sikamaisen paljon. Mikä vain käsintehty on usein miten liian kallis tavalliselle halpamarketin asiakkaalle, myös käsintehdyt kortit. Onneksi sentään pikkuhiljaa käsitöiden arvoa on alettu ymmärtämään ja itsetehty on jo jossain määrin "Muotia". Toivon mukaan suuntaus olisi vastedeskin vain ylöspäin.