Meillä täällä kämpillä on jossain sellainen, ajan musta aukko nimittäin...

Just toissapäivänä käytiin vielä rantsulla ja odotettiin koulun alkua,nyt viikon päästä on jo syysloma.Täh?! Siitä enää pari kk:tta jouluun.

Mä luulen tekeväni parhaani mukaan koko ajan jotain järkevää ja hyödyllistä, mutta tuntuu kuin olisinkin vain joko menossa nukkumaan tai heräämässä. Aika siinä välissä kulkee valonnopeudella,joskus kuuluu vain pieniä poksahduksia kun aikavallit räjähtelee...

Mun olis tarvis saada valmiiksi tän päivän aikana syystiedote kouluun.Huomenna se hyväksytetään puheenjohtajalla ja maanantaina meen koululle printtaamaan.Tulevan lastenvaatekirpparin mainoksen sain sentään tehtyä jo viikolla.

Tänään käyn poitsujen kanssa pikaisesti mun serkun 23v. syndekahveilla ja iltapäivällä oli tarkoitus aloittaa olohuoneen tavaroiden raivaus laatikoihin sun muualle pois tieltä jos vaikka saatais siirreltyä noita kirjahyllyjä. Siitä tulee varmasti mielenkiintoista koska vasen käsi ei toimi...

Ensi viikolla on pakko saada huoneisto kuntoon,koska Taiston kaverisynttärit pidetään perjantaina. Ja ne leipomuksetkin tarvii tehdä/hankkia. Nyt mä meen siitä mistä aita on matalin ja hommaan suurimman osan kaupasta.

Vko 42 onkin onneksi lomaviikko,mutta halloweenit jyskää päälle heti seuraavaksi.Koristelut ja tarjottavat,uutta rekvisiittaakin pitänee hankkia kun nää vanhat "on jo niin nähty".

Lastenvaatekirpparia varten mulla onkin jo lähes kaikki tarvittava kasassa,että siitä tuskin tulee mitään päänvaivaa. Paitsi paikkavarausten vastaanotto ja paikan päällä niistä huolehtiminen...*huokaus* Senkin asian piti olla jonkun muun hoidettava,mutta näin se vaan humpsahti loppujen lopuksi mulle...

Marraskuussa aletaan miettiä koulun joulumyyjäisten järkkäämistä eikä sovi unohtaa oman joulun tohinoita.

Kummasti tässä on puuhaa vaikka sitä vaan muka täällä himassa löysäileekin. Että sen verran ettei ees muka blogia kerkii päivittelee,sori.

Pari kertaa ollaan taas kierkessä ja kirpparilla käyty,niistä rapoa sitten kun ehdin ottaa saaliista kuvia :)

Näillä mennään,nyt täytynee mennä tukkapyykille ja alkaa etsimään muksuille j amulle syndevaatteita (ei ihan kärsi mennä tässä kulahtaneessa kotikoltussa ;D )