Tulipa käytyä ensimmäistä kertaa askarteluun liittyvillä messuilla. Monesti on tehnyt mieli lähteä,mutta ovat aina olleet semmoisen matkan takana,että minusta ei ole ollut lähtijäksi. Nyt vinkkasin Bestiksen isosiskolle tapahtumasta mielessä kimppakyyti ;D Ja sopihan se hänelle. Meitä olikin taas se vanha kunnon "korttiporukka", jonka kanssa puuhaillaan muutamia kertoja vuodessa.

Ensivaikutelma oli positiivinen.Näytteilleasettajilla oli tarpeeksi tilaa ja kulkuväylät olivat väljät, siitä plussaa. Käyskentelin ensin puolihuolimattomasti koko tilan ja vertailin tuotehintoja. Sitten läksin tarkemmalle "kiertueelle". Koska mukana oli myös valloitava keijuprinsessa 2v. niin yritin olla mahdolisimman nopea- heikäläisistä kun ei koskaan tiiä,että milloinka on kuppi täynnä ja pitää lähteä kotiin päin :D

Mä taidan olla vielä liian killti tai ujo tunkeakseni itseni pöydän ääreen, paljon jäi siis näkemättä. Tämä asia korjaantuisi luonnollisesti sillä,että vartoo aikansa kunnes ne kiireisimmät ostajat ovat budjettinsa käyttäneet ja siirtyvät pois parveilemasta pöytien edestä. Nyt jokaisen pöydän ympärillä oli lähes murtumaton muuri toinen toistaan innostuneempia askartelijoita. Itse en tohi lähteä tunkemaan senkään vuoksi,että tasapaino on mulla olematon ja kaatuminen aiheuttaa suurta vahinkoa. Itsesuojeluvaisto siis pelaa enkä lähde leikkimään "puhvelilaumaa" vastaan ;D

Rankkojen ostostreenien jälkeen rupes hiukomaan.Tarjolla olisi toki ollut kahvetta ja muuta pupellettavaa,mutta eihän meijän kokoiset eukot pelkällä pullalla elä, joten suuntasimme kohti lähintä pizzeriaa :) Vajaa 20 min. maakuntamatkailua ja olimme perillä Kirkkonummen keskustassa. Esitimme,että tulemme rauhanomaisin aikein ja liityimme alkuasukkaiden seuraan ;D (paraskin puhumaan,Bestis löysi mun hiuksista ruohoa...)

Syötyämme maarut täyteen otimme esittelykierroksen ostoksista. Jotenkin tuli mieleen,että oltiinkohan me samoilla messuilla? Toiset olivat löytäneet vaikka mitä, juttuja joita en ollut lainkaan nähnytkään?! Noh, säästyipähän rahaa... (ja ainahan on ne nettikaupat ;D )

Perjantai-iltana kun jutskailtiin isännän kanssa ja sanoin printtaavani parit kuitit hän tokaisi huokaisten "jaa,että olet jo tehnyt ostoksia vaikka et ole vielä messuillakaan käynyt...vaikuttaapa lupaavalta..." Rahaa meni ,mutta päätin laittaa jotain pientä askartelukirpparille myyntiinkin.

Tässäpä messusaalista

Tämä pikku kenkäleimasin tuli yllärinä ovelta kun menimme sisään. Osallistujien kesken oli arvottu muutama pikkujuttu ja tämä kolahti mulle :) Osallistuin myös arpajaisiin messujen puolella,mutta lähdin ennen arvontaa pois. Mitään ei ole kuulunut,joten taisi mennä siltä osin hutiin.

Nyt kärsi ostaa muutamat lävistäjätkin kun ei tullut postimaksuja.

Mä olen toi hopeinen discopallo...Keppi on piilossa jalan takana huomaan.