Meillä oli mahtava matka! Ainoa harmistus oli,että Porin jazzit olivat samaan aikaan ja piti kävellä liikaa päästäkseen perille,mutta kyllä senkin kesti kun oli mukavaa seuraa :)

Perjantaina oltiin perillä jo viiden aikaan ja päästiin taas suoraan ruokapöytään.Sitten ihan vaan oltiin ja lapset saivat tutustua toisiinsa,tällä kertaa Taistokin oli mukana ja hiukan mua jännitti, etä mitenkä se tottuu vieraaseen paikkaa ja vieraisiin ihmisiin. Taas oli turhaa huolta,meinaan kymmenessä minuutissa jäbä oli jo ulkona ja leikki naapurin poitsun kanssa :) Uholle tuotti välillä vaikeuksia olla kaikkien kanssa-hän olisi halunut pitää JM:n itellään.

Kotona lapsista oli Kummityttö 14v. ja pikkuveli JM 12v. Vanhin poitsu oli muualla matkoilla. Näiden kahden vuoden aikana Uho on puhunut paljonkin JM:stä ja hänen keksinnöistään ja rakennelmistaan- JM on Uhon idoli ;D. Täytyy kyllä sanoa,että fiksu jätkä onkin ja taitava rakentelemaan kaikenlaista.Tätä nykyä käyttää kk-rahansakin noihin erilaisiin osiin ja tarvikkeisiin. Siitä tulee varmaan joku insinööri.

Kummityttö on suloinen ja seesteinen luonnonlapsi, ei mikään syljeskelevä teinipissis notkumassa kartsalla. Hän on aivan tavattoman lahjakas valokuvaamisessa! Vartensa ja ulkonäkönsä puolesta voisi mennä vaikka Suomen huippumalliksi,mutta toisaalta hän ei ole samanlainen tyhjäpää,joten parempi tulevaisuus odottaa varmasti jollain tavalla luonnon parissa. Olin niin iloinen kun kuulin hänen haluavan yliopistoon bilsaa lukemaan :D Sinnehän mäkin hain,mutta olin liian laiska lukemaan...

Ja mä nautin kun sain jutella ihmisten kanssa,jotka ymmärtävät lapsiasioita ihan työnsä puolestakin.

Lauantaiaamuna lähdin Tseinin kanssa kahdestaan kaupungille.Hän näytti valtavan (mun mittakaavassa) itsepalvelukirpparin Hyllymeren. SIeltä tulikin hyvä saalis.Ostin pari paitaa miehelle, sinettivahaa,vanhat pelikortit,askartelupapruja,Taika-lehden,monta dvd-leffaa,bioniclen ja jotain muuta. Pezejä en löytänyt mistän,en myöskään kaupasta.

Lapset olivat sen aikaa kotosalla Kamun vahtiessa. Hän on just mitä Taisto tarvii, eli ei turhia hössötä vaan on jämpti, ystävällinen ja kärsivällinen :) Taistokin yleensä alkaa mulle valittaa jos joku muu on komentanut,mutta nytpä ei ole sanonut mitään. Ruokia molemmat lapset muistelevat vieläkin,meillä kun syödään ihan eri tavalla.

Kaikin puolin aivan loistava matka! Mä pistän kuviakin jahka tässä kerkiän.

Kohta puoleen tarvii lähteä sairaalaan munuaisultraääneen. Katsotaan onko mitään muutosta tuolla vasemmassa lisämunuaisessa. Haluaisin sen pois. Käyn samalla reumahoitajalla ja kerron ettei uudesta särkylääkkeestä ole mitään hyötyä (Tramal 100mg).Sekin täytynee vaihtaa. Viikonloppu oli karmea kun ei uskaltanut ottaa ylimääräistä tai panacodia siihen lisäksi,toi Tramal kun on pitkävaikutteinen (tai olis jos toimis).

Mutta nyt herätteleen miesväkeä.Adjö.