Käytiin kierrätyksessä heittämässä pari kassillista tavaraa. Siellä oli justiinsa ilmaispäivät kirjojen osalta.

Uho on nyt kovin innostunut kalastuksesta ja hänelle löytyi pari aiheeseen liittyvää kirjaa: Nuoren kalamiehen opas sekä Markus maulavirran Hauki on kala-keittokirja. Kaikki kirjat olivat hyvässä kunnossa,kalaoppaasta teippasin muutamat sivut (kirjaston poistokirja).

VHS-kasetit ovat meillä vielä käytössä ja nyt niitä tuli lisää

Videot á 20snt.

Muuta tarpeellista sälää

Kassi on tosi suloinen samoin kuin tuo muffinssi-peltirasia.Yksi ankka lisää hyllyyn(jostain pelistä ilmeisesti) ja 3 isoa lego-ukkelia! Taisto tarvitsee kiikareita vihollisten tähyilyyn...

Kuvasta puuttuu 6 erilaista heijastinta. Sain joku aika sitten isältä pussillisen heijastimia,syytä en tiedä,mutta nyt kummsti heijastimia on alkanut kerääntymään...(tää menee jo jonkun hamsteri-sairauden piikkiin?!)

Eikä kierkestä pääse pois ilman kuppia

Tämä onneton oli yksin ilmaishyllyssä.Kuvasta ei näe,mutta kuppi on aivan nikotiinin ruskeankellertävä,jos sille vähän karhunkieltä näyttäis :)

Vanhemmat toivat iltasella karviaismarjoja tädiltä.Tupu-täti lähetti myös kolme kuppia kun kuuli keräilystäni

Kaksi etummaista ovat "ihqut" :D

 

Pari päivää sitten isäntä touhusi keittiössä iltapäivällä.Liotti valkosipulirouhetta vesitipassa "älä sit heitä tätä pois kun teen illalla dippiä" Hykerteli tyytyväisenä,että kerrankin tulee kunnon makuja. Mikäpäs siinä kun itsekin pidän suunnattomasti valkosipulidipistä :) Vesi kielellä mies odotti iltaa ja että saatiin lapset nukkumaan.Sitten sipsit esiin ja dipin maistajaisiin. Pitkän odotuksen ja valmisteluiden jälkeen dippi maistuikin todella hyvältä. Ensimmäisten maistiaisten jälkeen äijä kurotti jotain ja samalla tuuppasi appelsiinimehutölkkiä,joka uhkaavasti heilahti kaatuakseen. Salamannopeilla reflekseillä varustettu ukko tarrasi tölkistä kiinni ja jotakuinkin pelasti tilanteen muuttumasta katastrofiksi. Mehua kerkesi silti loiskahtaa... mutta ei sentään lattialle vaan juurikin siihen dippikulhoon!! Se vaan sattui olemaan alapuolella ja nyt dippi sai pikantin vivahteen lähes desistä appelsiinimehua... Ukko-parka oli vähän näreissään tapahtuneesta; ei kuulemma kaivannut ihan niin pikanttia sivumakua... Dippi jäi syömättä :D

Yleinen opetus: elä häslää!