Saatiin autoa lainaksi ja käytiin pikaisesti kaupan kautta Paloniemen rannassa. Säästöpörssistä tulikin loistava saalis :D

(nyt tää tekee aaltoja ja hihkuu täpinöissään)

Prinsessoista puuttuu enää Pocahontas. Jos keräily noin muuten kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun toista vielä alkutekijöissään olevaa blogia.Oikeassa reunassa on sinne linkki.Se blogi keskittyy vain keräilyyn,yritän pitää sen puhtaana turhista turinoista :)

Rannalla purkauduttiin ulos autosta ja alettiin keräämään kamppeita mukaan. Jaa niin mitä kamppeita?! Mä olin pakannut poikien reput mukaan, toiseen pyyhkeet ja vaihtovaatteet ja toiseen tarvittavat lelut- ämpärit,lapiot ja monet uimalasit (monet pitää olla kun ei koskaan tiiä mitkä tällä kertaa kelpaavat...*huokaus* mutta näin säästyy rasittavilta taisteluilta...). Luulin miehen ottaneen ne mukaan,kun monta kertaa niistä sanoin ja muistutin.Vaan sinnepä jäi eteiseen :) Väliäkös tuolla. Oltiin tunnin verran ja sitten Taisto rupes hermoilemaan paarmojen vuoksi ja pientä raivon tynkää oli ilmassa,joten suosiolla lähdettiin kotiin. Joku toinen päivä sitten paremmalla onnella ;)