Juhannus vietettiin tiukasti sisätiloissa,mutta onneksi aamupäivällä kerettiin käydä testaamassa mummin ja vaarin tuomia pelastusliivejä ja kumivenettä. Molemmat pojat saivat omat veneensä (tietävät isovanhemmat hyvin mimmonen taistelu tulee jos omaa ei olekaan), mutta nyt ekalla kerralla isäntä pumppasi vain toisen-kokeeksi. Vesille venhosen mieli.

Jos veneeseen mielii niin pelastusliivit on oltava.

Kohti ulappaa ja sen yli!

 

Uho on myös ollut kiinnostunut kalastamisesta.Ensimmäisen saaliinsa hän kuljetti kotiin repussa... arvatkaapa miltä se reppu nykyään haisee?! Sittemmin olen muistanut laittaa mukaan myös muovipussin mahdolliselle saalille (vaikka myöhäistä se nyt enää on)

Pietarin kalansaalista lähes vastaava saalis oli myös perattava. Vaikka olenkin monet kerrat lapsena vieressä tapahtumaa seurannut niin eipä siitä muistikuvasta mitään hyötyä ollut.Onneksi on netti :) Jonkinlaiset ohjeet sain netistä luettua ja niiden ohjeiden mukaan toimittiin.

(huomatkaa naisellinen ote! ;D )

Taistoa kiinnosti lähinnä isoveikan puukko...

Pakko ne kalat oli myös paistaa...Yllätys oli iso,että voiko ruotoja olla niiin paljon?! Se,että molemmat vanhemmat olivat moneen kertaan ruodoista sanoneet ei yhtään asiaan vaikuttanut. Myös kalan mauttomuus oli samanlainen yllätys vaikka siitäkin oli kerrottu...

Hupikumpu on kiva paikka Karjalohjalla Kylpylä Päiväkummun rannassa. Sisäänpääsy on lapsilta 10e ja sillä pääsee mukulat pomppulinnoihin,vesiliukumäkeen,trampoliineihin,toukkajunaan ja muihin hauskuuksiin.

Kuvat tulee illemmalla,nyt tarttee käydä snagarilla... *nam*

Klo 22:35

Aah, nyt on vatta täynnä kunnon roskaruokaa :) Muksut koisii ja mulla hetki omaa aikaa kun telkusta tulee vielä jalkapalloa...

Tähän ne Hupikumpu-kuvat

Uho juoksee tummissa uikkareissa ja Taisto viilettä noissa vaaleansinisissä.

Rannalla on kiva sankosysteemi.Iso ämpäri täyttyy pikkuhiljaa vedellä kunnes kippaa ja allaolevat saavat suihkun niskaan.Hitsin kivaa :D

Vesisuihku osuu ensin tuohon pidennettyyn luiskaan,jotta se pirstoutuisi eikä satuttaisi ketään.

Hitsi kun olisi oma piha ja siellä tramppa! Tietäisi aina mistä Taiston löytää...

Matami vahtii omiaan.

Maasto on vaikeakulkuista mulle ja sen huomasi seuraavana päivänä. Rulliksella tuolla ei pääsisi kuin kiertotietä ja pitäisi olla vain terassilla. Rinteeseen ei olisi asiaa.