Nyt on tuo ajan musta aukkokin koluttu siihen malliin,että yhtäkään tekosyytä olla kirjoittamatta ei enää ole. Paitsi puuttuva elämä.

Uutena vuotena taivaalle kosahti ihan liikaa rahaa (mun mielestä),mutta muksuilla ja miehellä oli hauskaa. Eipä meitä paukuttelijoita paljoa paikalla ollut- ainakaan puolen yön aikaan.Vaikka hullun hommaahan se olikin mennä sellaisessa pakkasessa väkipakolla ittensä palelluttamaan. Mullakin oli päällä niin paljon kudetta kuin vain pystyin ylleni kietomaan, mutta niin vain varpaat olivat tunnottomat heti parinkymmenen minsan jälkeen. Kotosalla oltiin puoli kahden maissa ja sänkyyn päästiin kolmen kiepeillä.

5.päivä pääsin käymään kavereitten kanssa Ikeassa.Olipa hyvä reissu! Samalla tuli hoidettua myös henkinen puoli kun sai jutella rauhassa tyttöjen kanssa. Tällä taas jaksaa pitkälle kevääseen :)

Sitten yht´äkkiä yllättäin olikin jo aika herätä "kukonlaulun" aikaan kouluun ja eskariin. Meillä tuppaa päivärytmi heittämään häränpyllyä heti kun on joku pikkaisen pidempi loma.Aika kivasti nuo epelit kuitenkin heräilivät (mä olin kyllä varautunut pahimpaan ja aloin hyvissä ajoin pari tuntia ennen potkimaan kaiffareita pystyyn)

Edellisessä postauksessa mietiskelin askarteluiden perään. Mitään en ole saanut tehtyä- meillä on ollut jonkin verran erimielisyyksiä käsien kanssa.Mä haluisin leikellä ja näpertää ,mutta nuo kourat ovat sitä mieltä,että koukussa ja nyrkissä on parempi...Onpahan sitten selailtu lehtiä ja haaveiltu sitäkin enemmän. Ja surffailtu ebayssa ja huutiksessa *auts*

Myös pukin tuomat pelit ovat tulleet tutuiksi.Kaninloikka on erityisen kiva ja tänään kokeiltiin Hiphop hurra-peliä.Onneksi poitsut ovat jo kohta puoliin tarpeeksi isoja,että noi pelitkin alkavat sujumaan.

(nyt jotenkin tuntuu tökkivän tää kirjoittaminen,ei niinku vaan tuu tekstiä,tollasia typeriä mitään sanomattomia irtonaisia lauseita.Pyydän anteeksi,ei vaan irtoo)

Kun en saa itsestäni mitään järkevää irti niin kutsun teidät vierailulle.Kierros kotona kuvin.(varoitus herkemmille lukijoille:asunto ei ole avotakka-asunto vaan suttapytyn ja sen perheen.Siivottomuus voi aiheuttaa hengenahdistusta sekä epätoivon tunnetta)

Osa kuvista on lasten ottamia ns. "taidekuvia". Olkaatten hjyvät ja järkyttykää :)

Eteisestä joulu 2008

Pojat "korjaa" radiota, joulu 2009

uusi polkkari,kevät 2009

Hotelli Helpotus lasten perspektiivistä?

Keittiö on kodin sydän...Oisko ohitusleikkauksen aika?!

Mielenkiintoista...

Parvekeremontin aikaan.Ovessa lappu,joka kieltää pääsyn partsille (jota ei siis ole)

Ex-partsi.Nyt on hieno lasitettu parveke,sileät seinät ja katto sekä ehjä lattia :)

Takapihan piskuinen metsäläntti.Näkyvä rakennus on sivukirjasto.Puen poitsut räikeisiin paitoihin,että näen heidät helpommin  ;D

Ikkunarempan aikaan.Älkää antako muka auringonpaisteen hämätä. Remontti tehtiin maaliskuussa,jolloin pakkasta oli vielä ulkona ja luntakin tuli sisään.Jouduimme nukkumaan osan aikaa patjoilla mm. olkkarissa teollisuuden lämpöpuhallin vieressä. Kyllä oli aamulla vetreä olo... Not.

(remppa tehtiin tuona aikana kun oli saatavilla ilmaista työvoimaa eli amislaisia opiskelijoita. Oppilaat olivat ihan ok. mutta jonkun olisi pitänyt vahtia heidän työtään. Vasta jälkeen päin tuli kysely,että kummosta jälkeä tuli ja ollaanko tyytyväisiä. Ihan kaikkeen ei oltu mm. ikkunanpesu tulevaisuudessa olisi hankalaa kun ikkunat oli maalattu yhteen...)

Omatoiminen makuuhuoneen ehostus käynnissä. Seinissä oli varmaan viidet vanhat tapetit! Se oli tuskaa. Koko huone mullin mallin,mutta kone on päällä 24/7 :D

Joskus pääsemme nauttimaan myös koiravieraista :) Bestiksen haukkuherra alhaalla ja musta cockeri oli Uhon kummien vahtiotus.

 

Ja loppuun vielä mun tekele, joka meni äidille joululahjaksi:

Mukana myös Taiston käsi;vikkelä kaveri. Pontso on tehty jyskin fleeceviltistä ja kiekurat neulahuovuttamalla.Reunat huoliteltu pykä(?)pistoin jollain kirjavalla villalangalla. Ei maailman kaunein- pontso siis, äiti on tietty :D - mutta ainakin lämmin kun äitee on myös vilukissa-rotua