Muutamia kuvia ilman sen suurempia jaarituksia (niin varmaan?!)

Kierrätyksessä käytiin marraskuun alussa

Lisää smarties-ukkeleita kokoelmaan (vaikka oikeastaan mähän olen jo lopettanut niiden keräilyn,mutkun tuli vastaan oli pakko ottaa...ja kun halvalla sai -->Sulo Vilén,heittomerkillä ;D ). Kolme ihkua kahvikupposta, muovinen papukaijafiguuri. Pitkänpitkä valoverhomainen verho,jossa on tosi leveä pitsi alareunassa.Pitsistä teen "jotain"  ja lopuista taidan vielä tehdä "jotain". Mulla on yksi ajatus mielessä,että laittaisin tuon valoverhoisen osan ikkunan väliin "lumeksi" tai ei kun hetkonen jos sittenkin rullaisi verhoa hiukan ja kääris sen ympärille jotain kaunista hopea/kulta etc. leveää nauhaa ja sitten pistäiskin oven ympärille...Okei, no tää jää mietintään. joulusukka oli varsinainen löytö! Uho tartti kouluun luokan yhteiseen joulukalenteriin sukan tai lapasen. Meillä on tasan kahdet villasukat poitsuilla ja ne on käytössä enkä mä suin surminkaan suostu luopumaan mun villiksistä!Lapasia poikaraukoilla ei ole lainkaan, noh eipä nuo semmoisia suostu edes käyttämään...(nykyajan mukulat *höh* eivät ymmärrä hyvien vanttujen päälle...koretekkiä ja tinsulatee sen olla pitää,mitä järkeä ostaa kympin rukkaset,jotka ekan kerran jälkeen purkautuvat saumoista?! ei maar, sormikkaat alle ja paksut villakintaat päälle niin kyllä kelpas lumessa römytä.silleen sitä me kakruina tehtiin.Ja se nautinto,joka tuli kun imeskeli kintaisiin kokkaroituneen lumen hiljakseen juuri rakennetussa lumimajassa mietiskellen syntyjä syviä...*jaarijaari*...)

"elikkä" joulusukka sai lähteä kouluun pikkupaketin kanssa.

Kortteja ei ole pahemmin tullut tehtyä.Serkkulikka täytti 12v. ja hänelle pyöräytettiin Uhon kanssa omat kortit.Vanhimman oikeudella mun ensin.

Ja epelin kortti.Poika itse valitsi valmiin 3d-kuvan ja tarrat.

Osallistuin kolmeen joulukalenteriin, pariin niistä tuli tehtyä ATC-kortteja,mutta kuvia en vielä laita näytille,ettei yllätys mene pilalle (huomaatteko mun optimistisen kuvitelman,että saajat kävisivät täällä ;D )

Rakkaalle kummitytölle tein nimpparilahjaksi kirjasen.Valitettavasti näemme turhan harvoin pitkän välimatkan vuoksi :( Hän on jo siinä iässä,että tykkäämiset ja mielenkiinnon kohteet saattavat muuttua silmänräpäyksessä, mutta luulisin,että hepat ovat in edelleen.

Monta kuvaa,huomaako,että olen ganska ylpeä tästä kirjasesta ;D

Uhon koululla oli ne joulumyyjäiset. Sinne tuli tehtyä jotain pientä.

Kirjanmerkkejä. Paperit painoin itse,jonka jälkeen laminoin. Kontaktimuovi olisi ollut parempi, ei olisi tarvinnut poltella reunoja kiinni.

Tölkkipaketit.

Tyynyliinoja.Tässä vielä vaiheessa, loppusilitystä vailla. Darht Vader jäi kotiin Taistolle kun se ei onnistunut kunnolla. Sabluunan välit olivat liian pienet ja kangasväriä oli liikaa.Näin kaukaa katsottuna ihan ok. lähempää tarkastelua ei salli.

Ylärivin eukot varmaan kaikki tunnistaakin: Marilyn ja Audrey Hepburn. Marilyn meni kaupaksi, Audrey ja balettitanssija tuli kotiin. Myös tölkit tulivat takaisin samoin kuin kahta lukuunottamatta kirjanmerkitkin. Kauppansa teki lähinnä vain leivonnaiset- kuivakakut ja leivät. No tietääpähän mihin ensi vuonna panostaa :) Eniten mua harmitti,ettei oppilaiden työt menneet kaupaksi, mahtaakohan se tää lama-aika verottaa niin paljon?! Tarjolla oli kuitenkin huovutettuja heijastimia,puutöitä,pehmoleluja yms.

 

näin ikkään,ilman turhia jaarituksia...(muka)