Tänään oli paikallisen reumayhdistyksen -retun- joulujuhla. Hetken mielijohteesta tulin luvanneeksi meneväni paikalle. Tai no, sain autokyydin keskustaan,joten pakkohan se oli käyttää "hyväksi". Juhlan jälkeen kävin vähän kiertelemässä kaupungilla,haistelemassa cityn sykettä...Nykyisellään kun ainoa syke, jota tunnen tuppaa olemaan toi ohimon verisuoni,joka pullistelee päivittäin- tietääpähän olevansa jota kuinkin elävien (kuolleiden) kirjoissa ;)

Ei vaan, kyllähän mua oikeasti kiinnosti keitä täällä on meikäläisiä muita. Paikalle päästyäni pikainen katsaus kanssaihmisiin paljasti sen,mitä olinkin jo ounastellut--> keski-ikä 65+ (ja minä). Onneksi tämä kyydin tarjoaja on nuorempaa polvea.Hän tuli tutuksi tuolta vanhempainyhdistyksestä ja sain minut ympäripuhuttua tulemaan mukaan myös retun toimintaan.

Oli siellä paikalla myös yksi tutun näköinen vanhempi rouva.Mietin hetkisen ja rohkaistuin kysymään "anteeksi,mutta oletteko te XX:n äiti?" Rouva perääntyi hiukan ja katsoi tiukasti "mistäs sää X:n tiedät?" Esittelin itseni ja kerroin,että ollaan oltu poikansa kanssa samalla luokalla monta vuotta. No,sulihan rouva sitten hymyyn kun tunnisti.Luuli varmaan ensin,että mikä lie naisen hupakko taas on ollut hänen pientä viatonta poikarukkaansa vikittelemässä...Sain nimittäin aimo annoksen faktaa X.n elämästä, ainakin on vientiä :)

Tämän pikkukaupungin tyyliin uskollisina muut juhlijat kyräilivät pitkän aikaa "kuka toi on ja mitä se täällä tekee?". Onneksi olen täälä myös kotoisin, muuten kai olisin ryöminyt hiljaa seinän syrjää pitkin karkuun. En siis antanut heidän lannistaa alkumetreillä vaan röyhkeästi istuin samaan päytään muiden kanssa ja jopa juttelin. Loppussa jo keskusteltiin ihan vapautuneesti :)

Kesken juhlan saimme pikku vieraita läheisestä päiväkodista. 8 pikkutonttua hoitajineen tuli laulamaan meille joululauluja- ihan kuin vanhainkodissa... Mä olen virallisesti nyt eläköitynyt- hiphiphuraa. (NOT)

Tähän on vaikea enää mitään jatkaa, mä meen ryystämään kaffetta tassilta sukuripala ikenien välissä

                                                                                                                                                                                              *huokaus*