Tulipahan käytyä. Malmille mentiin ekaksi,vähän liian aikaisessa oltiin kun osa myyjistä oli vasta tuloillaan. Koska en voi sietää sitä,että vieraat ihmiset tonkivat vielä kasseissa olevia purkamattomia tavaroita en myöskään itse siihen hommaan alentunut.Kierreltiin rauhassa ja katseltiin. Malmilta löytyi pari pleikka2-peliä ja Tom& Jerry-dvd.Naulakonkin ostin! Myyjänä oli semmonen tomera pikku mies, ehkä viiden vanha. Naulakko itessään ei ole se kaikista kaunein,mutta myyjä oli niin suloinen, että pakkohan se oli ostaa :) Tavis mäntyinen puukalikkahan se,mutta sen voi vaikka maalailla tarvittaessa.

Myyrmäkihalli oli seuraavana.Sieltä tuli saalista pari peziä (Ihmeperheen isä ja Kiviset&Soraset se pikku tyttö), kuminen kalju,jossa on pinkki irokeesi- siis peruukki, Mikki hiiri-taskari ja pari pikkiriikkistä chihuahua muovikoiraa (Uho niin tykkää "chihuihuista"). Viimeisenä käytiin Pandatorilla: VHS-kasetteja á 10snt , otin 4 kpl. Tällä hinnalla kärsikin ottaa vaikkei poitsut tykkäisikään.Pari Dylon-väripakkausta (tumma vihreä), lentäjänlakin tyylinen talvipipo, Hotel-peli ja pari kynsilakkaa (tumman oliivin vihreä ja musta).

Kenkiä yritin etsiä,mutta 36-37 ei ollut missään-talvisaappaita siis. Monopolyakaan en nähnyt. Kaikki vanhat Akkaritkin olivat todella huono kuntoisia. Kyllähän tuossa oli ihan tarpeeksi. Sain taas vähäksi aikaa kirpparihimon tyydytettyä :D

Ennen seuraavaa kunnon kierrosta riittäneekin naapurin kirppis ja kierrätyskeskus.