Taisto tunki aamulla suoraan sängystä syliin mähkimään ja halimaan.Ynisi jotain ja huokaisi "tätä tarvis olla enemmän,että voisi halata enemmän". Tälläisinä hetkinä on kiva olla pyöree ;), mutta luulenpa tämän vajaan 80 kilon kasan ehtaa laardia riittävän.

Hmmm... kasvatanko mä tulevaa feederiä?

 

Äitee toi kirppistuliaisia eilen- Taistolle monet housut ja kalajulisteen,Uho sai myös pökät ja perhostaulun, mulle kassissa oli parit pöksyt.Lisäksi oli muumikipsimuottisarja. Se se vasta kiva on! Ollaan tehty jo monet patsaat ja lisää on tulossa. Sitä vaan, että mihinkäs mä ne kaikki taiteilut pistän? Saatiin aikaiseksi parit kipsiset enkelitkin ja kun pääsen raivaamaan tieni (taas kerran -valitan,että joudun mainitsemaan) vaatehuoneen perälle, niin sieltä pitäisi hataran muistikuvani mukaan löytyä vielä parit erilaiset kipsimuotit.

Jännä katsoa kuinka eri  tavalla pojat työskentelevät. Kun voisi luulla,että Taiston kanssa asiat täyttäisisivät täydellisen katastroofin tunnusmerkit niin hommat menevätkin täysin päinvastoin! Se on toi meijän proffa kun on ihan "käsi" kädentaidoissa. (tai oikeastaan kun ajattelee niin kait sen niin pitäisikin mennä?kun ajattelee jotain harmaahapsista hajamielistä professoria niin hyvä kun nuttunsa oikein päin päälleen pukee...). Uhoa kauhistuttaa kun tippa kipsivelliä priiskuu kädelle ja se pitää heti putsata vaikka mä sanoin,että siivotaan sitten kun lopetetaan,että nyt pitäisi olla nopea kun kipsi alkaa heti kovettumaan. Vaan ei. Pitää ährätä ja toimia kuin hidastetussa filmissä...ja kuinka penteleessä se sihtaaminen muotin reikään on niin kovin vaikeaa? Taisto taas sekoitti ekalla kerralla uskallan sanoa,että täydellisen kipsivellin,jonka lappasi roiskuttamatta pisaraankaan suoraan muotin reikään.Osasipa tuo vielä napauttaa muottia ilmakuplien poistamiseksi juuri oikealla tavalla !?

On ne semmosia velikultia nuo epelit...

En kärsi mennä keittiöön kun sielä on totaalinen hävityksen kauhistus-menen nukkumaan *vilkaisee taakseen* Jaapaa jaa- noinkohan tuonne sänkyyn mahtuu...Se on taas äijä vetänyt ittensä äksäksi keskelle sänkyä enkä mä voi änkee tuonne seinän puolellekaan kun tulee ahtaanpaikankammo... Että kyllä sitä taas on onkelmaa ämmällä kerrakseen ;)

ötyä

ps.terttu ulos talosta