Auttakaa tyhmää. Kun mä en ymmärrä tätä alv-juttua. Että nyt ensin lasketaan ruuan alv 12:teen ja sitten heti kohta nostetaan se 13:een. Samalla lasketaan ravintolan alv 13:een ja nostetaan yleinen alv 23:een. Mun ongelma on kun en pysty ymmärtämään miten tämä auttaa köyhiä? Mun alkeellisen maalaisjärkeni mukaan tämä kikkailu helpottaa vain rikkaiden elämää.

Perustelen näin. Nykyköyhät eivät juurikaan käy ravintoloissa ja tuskin käyvät hintojen nostamisen jälkeenkään. Rikkaimmat sen sijaan saavat halvemmalla sen verisen Wellingtoninsa. Köyhät perheet joutuvat vieläkin kovemmalle kun kaikki tavara kallistuu; vaipat,vaunut,vaatteet ja ruoka.

Ne,joilla on kukkarontäytettä tarpeeksi eivät juurikaan huomaa tuota prosentin korotusta yleisessä alv:ssa.

Koulussa muistaakseni opetettiin,että kun on kovat ajat ja rahaa vähän niin kansan pitäisi kuluttaa ja pistä raha kiertämään. Saataisiin pidettyä työpaikat ja sillä tavalla rattaat pyörimässä ja jokainen kiinni leivänsyrjässä. Millä helvetillä tämä teoria on jollain tasolla mahdollinen käytännössä,jos tavarat kallistuvat niin ettei kenelläkään ole varaa edes niistä haaveiluun? Onko siis mikään ihme,että ihmiset karkaavat ulkomaille rahoineen? Tupakat ja alkoholi haetaan Virosta, elektroniikka Saksasta etc. Voiko tavistallaajaa syyttää tässä tapauksessa? Kun se sinivalkoinen suomituote maksaa kymmenkertaisesti sen mitä pulitat -posteineen- tilattuna ulkomailta...

On lottovoitto syntyä Suomeen...Enpä tiiä enää,ainakin sen lottovoiton kohta tarttis,että voisi elää Suomessa...

 

(ja v*tut, mä meen surffaan Ebayhin...)