Samainen soittorumba on jatkunut tänäänkin.

Sain sentään neuvolatädin kiinni ja sovittua Taiston lääkärin ajan koskien yökastelua ja painontarkkailua.Muita tahoja ei huvittanut tänäänkään vastata (onkohan niillä numeronäyttö?!).

Aamulla mies rullasi minut sairaalaan labroihin.Käytiin myös reumahoitajan luona juttelemassa tulevaisuudesta, tyhjensin pukuhuoneen kaapin sekä kävin tapaamassa työkavereita. Tyhjäsin myös laukkukaapin ja kävin hakemasta oman kuppini pois kahvihuoneen astiakaapista. Vielä jäi koulukirjoja ja muuta oppimatskua varaston hyllylle.Ne haen joskus myöhemmin. Labran tilanteesta ei ole mitään varmaan paitsi se, että labran toiminta täällä loppuu.Ilmeisesti syyskuusta lähtien meitä ei enää ole.

Tuntuu turhauttavalta olla "hyödytön",kun on tottunut tekemään jotain. Pojatkaan eivät enää tarvitse äitiä samalla tavalla kuin pienempinä. Mulle pitäisi keksiä jotain muuta tyhjän kolon tilalle. Ehdotuksia? Breikkaamista ja posliininmaalausta en taida kokeilla ;)

Mitenkähän pääsisi lukemaan äänikirjoja?Otetaan selvää...

Ääh, no nyt mut tyrkitään pois koneelta,Uho ei ole kuulemma ollut lainkaan tänään koneella...voivoi lapsparka...no, yöllä sitten omaa aikaa.