Tänään oli kaunista myös meillä päin.Lähdettiin ulos heti kun Uho pääsi klo 13 koulusta. Uimaan piti poikien päästä ja sinne siis. Mä matkustin taas kuningattaren lailla kärreissä.Niihin alkaa jo tottua :)

Rantaan on noin rapiat kilsa.Onneksi on rauhallista tietä ettei tarvii koko ajan kärppänä Taistosta huolehtia. Rannassa oli tyhjää mutta ei niinkään aurinkoista :( Ne peevelin puut varjostavat rantapenkereen varsin tehokkaasti vielä yhden aikaan päivällä.Iltapäivällä tilanne on toinen kun solska on kerennyt siirtymään enempi keskellä taivasta.

Mutta uimaan tultiin eli jätkät kirmasivat jorpakkoon.

1243282682_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ikävän paljon noita kaisloja oli kertynyt heti rannan tuntumaan.Ne eivät poikia haitanneet pikemminkin päinvastoin. Kauaa emme kärsineet tuolla olla kun tuuli kävi kurjasti ja vilutti aivan jumalattomasti. Pojatkaan eivät panneet liikaa vastaan kun ehdotimme lähtöä- vähän tietty piti noin niinkuin näön vuoksi :)

Lähellä rantaa on pieni leikkipuiston tapainen alue,jonne mentiin lämmittelemään ja syömään välipalaa.

1243283072_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kolme tuntia siinä meni ja se riitti Taistolle- rupes taas valittamaan päätään ja pahaa oloa.No pikkuhiljaa yritetään kasvattaa tätä touhuumista ettei tule liikaa häslinkiä pikkupäälle :)

 

Uho toi koulusta koepostia.Äikänkokeista oli tullut 35/36 ja toisesta 28/29. Molempiin piti mun vähän kommentoida,sillä toisessa oli tehtävänä ympyröidä asiat ,jotka kuuluvat jääkaappiin.Oli muna,maito,jauheliha etc ja sit oli kala.Uho ei ollut sitä ympyröinyt- kalahan kuuluu veteen...

Toinen oli vielä selkeämpi.Tehtävä oli kirjoittaa väärin kirjoitettu sana oikein.Oli JÄÄTILÖ,APELSIINI,HEIHTÄÄ,PIRTÄÄ ja sitten RÄJÄTTÄÄ. Jäppinen oli kirjoittanut siihen RÄJÄHTÄÄ ja ope oli korjannut RÄJÄYTTÄÄ. Kirjoitin siihenkin kommentin...vähänkö olen piikkinä opettajan lihassa,mutta ihan oikeasti haluan tietää mikä tuossakin nyt oli väärin?!Yritin kyllä miettiä jotain loogista teemaa noissa sanoissa,mutta mitään en löytänyt. Toivottavasti saan jonkun vastauksen. Ja toivottavasti opettaja ymmärtää etten ole kritisoimassa sen korjauksia vaan itse koetta...Mä elän siinä käsityksessä, että noi kokeet on tehty etukäteen- näin ainakin selitettiin eka luokan alussa.

Tänäänkään en ole saanut vastauksia soittopyyntöihin.Huomenna en ehdi soittelemaan kun pitää Jorvissa piipahtaa kinttulääkärillä.

Nyt kai nukkumaan?