tänään on ollut saamaton päivä. Mä alotin -taas- siivoamaan vaatehuonetta (juu tiiän,ettei tää aihe enää jaksa kiinnostaa-totta puhuen ei muakaan ja siksi jäikin kesken), mutta sitten päätinkin luovuttaa ja siirryin keittiön tiskialtaan alaisiin kaappeihin. Sieltä lähti, voitteko uskoa?!- neljä isoa muovikassillista tavaraa...Jotain ihan turhia juttuja,puolivalmiita rikkinäisiä paperimassajuttuja,halloween-rekvisiittamuovisäkkejä,muutamia maalattuja,mutta nyt tahmaisia ja likaisia hillopurkkeja.Sälää...

Löytyi sentään kadoksissa olleet väkivaltaisen lopun kokeneet nuket osat-nyt kun vielä löytäis ne korvispiikit saisi senkin työn vihdoin valmiiksi. Ja kolme jälkiruokakippoa oli vielä paketissa,meistä kumpikaan ei tiennyt mistä ne oli peräisin...No mies tyhjensi kaappia ja minä sitä mukaan pyrin lajittelemaan prujut oikeisiin paikkoihin. Neljä muovikassia sain täyteen ja olo on hyvä! Oikeastaan mahtava, nyt kun katsoo sinne alas ja se on siisti.Rullasin ylimääräiset muovikassit,pistin pienet ja suuret erikseen ja paperikassit omaansa.Kukkaruukut keräsin yhteen koriin ja sain järkättyä tilaa mun kilikellolaatikolle.

Taidan pitää taukoa ja kerätä voimia mennäkseni "sinne toiseen paikkaan,jonka nimeä ei voi sanoa ilman kylmänväristyksiä". Sen lattialla odottaa kaksi puolikasta jätesäkkiä ja iso muovikassi kirpparia sekä kolme muovikassia hylättyjä leluja. Ne kaikki pitäisi käydä läpi ja valita vain parhaista parhaat kirpparille ja loput voisi viedä kierrätykseen.

Pojat ovat olleet ihan kamalia koko päivän.Siis remunneet pitkin seiniä eikä mikään ole tehonnut.Mä olen huutanut sumusireenin lailla ja laukonut ties mitä ultimaatumeita - yhtä lailla oisin voinut tilittää kaiken sen hepreaksi seinille ja saanut saman tuloksen. Heillä ei ole mitään kivaa tekemistä eikä kivoja leluja...Voi jumal...Se huone on täynnä tavaraa lattiasta kattoon ja niitä on kaksi poikaa.Kyllä sitä ennenkin keksittiin tekemistä ja paljon vähemmällä. (ulos kun ei nyt voinut mennä kun on nuhassa)

 

aah! Äijä tuli kotiin kaupasta,mä meen auttaa.