nyt on masu täynnä ravitsevaa(?!) ruokaa- ranskalaisia ja makkaraa. Mieli on hiukan eilisestä rauhoittunut vaikkakin verenpaineet nousee heti kun liikaa miettii Viikinkiä...
Herättelin jätkät klo 9 kun piti Pokemon laittaa.Kaikki nukuttiin vielä makeasti, mä kömmin vaivalloisesti ylös ja raahauduin lastenhuoneeseen telkkaria ronklaamaan.Sitten äkkiä takas vällyjen alle.Meni muutama min. ja Uho kömpi siihen viereen "ei sieltä mitään Poksua tuu vaan Bättis". Voi pentele, ihan turhaan siis herättiin...Siitä sitten alkoi pikku hiljaa se mieletön riehuminen,joka saikin verisuonet pullistumaan liikaa ja pistin jätkät puoliväkisin ulos. No, eihän ne siellä kauaa viihtyneet...Uho on enempi tuommoinen "sisäkökkijä" joka on kasvanut korvistaan kiinni eläintietokirjoihin.Taisto taas olisi viihtynyt ulkona, mutta pöhköpäisyytensä vuoksi sitä ei uskalla sinne yksin päästää.Eli jätkät sisälle tappeleen.Kivakiva.

Nyt pitäisi vähän viihdyttää tuota isompaa myrkyliä ja leikkiä pokemoneilla- ihanko mää jotain osaisin,mutta täytyy kait yrittää.Pikku mies onneksi on toistaiseksi hiljaa omassa huoneessaan- katsoo Mamu ykköstä eli Ice Age 1:stä.
Yritin eilen jopa tehdä kortteja.Uhon kaverille tein syndekortin- siitä kuva sitten myöhemmin. Kuvia olen leikannut ja kasannut,mutta muuten lyö tyhjää.Keräsin muka inspiraation herättämiseksi korttitarvikkeetkin keittiön pöydälle.Ei tullut muuta kuin suunnaton ketutus kun ei saa mitään tehtyä.Siivosin ne pois ja otin ompelukoneen tilalle.Tänään "pitäisi" lyhentää housuja...Tiiä sitten mitä saa aikaiseksi.
Olokin on niin kakka...
(voiko tulla veritulppa vaikka syökin Marevania? tietoa, kellään? On toi oikea sääri hitsin kipee eikä kärsi kunnolla kävellä.Onneksi on huomenna lääkäri.)

*huokaus* ne penteleen pokemonit..."Äitiiii!!!"