Aluksi niistä kerhotätien korteista kuvia-->
1610935.jpg
Anun kortti.Anu oli Taiston pikkuryhmän vetäjä ja hän myös "taisteli" kiivaasti pojan puolesta,että jäpikkä sai jäädä nykyiseen päiväkotiin.Rutiinien rikkominenhan on meijän ADHD-Taistolle myrkkyä...
1610938.jpg
Jaanan kortti. Jaana oli varsin töpäkkä täti.Sai kuria meidänkin pikkuiseen Supermieheen.Valitettavasti Jaana siirtyy nyt toiseen päiväkotiin paimentamaan pikku ihmisiä.
1610955.jpg
Sanjan kortti.
1610948.jpg
Meerin kortti.
Ja sitten Uhon puolelle kortit.
1610952.jpg
Pirjon kortti.Hän johti Uhon pienryhmää ja samalla oli päiväkodin varajohtaja.
1610943.jpg
Marjaanan kortti.Kun meno kävi liian hektiseksi hän kirjaimellisesti vislasi pelin poikki.Joka jätkä taisi salaa ihailla Marjaanan vihellystaitoja ;D
1610964.jpg
Terhin kortti. Terhi ja Uho muodostivat varsinaisen parivaljakon, mutta en myönnä,että äiti olis ollut kateellinen... ;D  (liikaa...)
Anun,Jaanan ja Sanjan korteissa oli vaihdossa saadut leimakuvat,muut ovat 3d-kortteja.

Sitten ne vaihtoehdot "onneksi olkoon, valmistuit kokiksi"-korteiksi.
1611043.jpg
Kaikki kuvat on bongattu netistä, muokattu hieman ja printattu. Muppet-kortista tein 3d:n, joka mielestäni onnistui hyvin. Sout parkin Chefin teksti on siirtokirjaimilla tehty ja vikan kokin taustalla on resepti "etanat juustokuorrutteella"
Muppet oli mun suosikki ja yllättäen myös Ii-tädin.Kortti lähti matkaan ja on toivon mukaan perillä ajoissa.

Nyt ollaan käyty jo kolmena päivänä rannassa.Eilen ja tänään jätkät kävi ihan uimassakin!Siis siellä oli ihan törkeen kylmää vettä,mutta sinne ne vaan molskahti. Taisto valitti jälkeenpäin mahaansa tässä iltasella eikä iltapalakaan maistunut, rupes vaan oksuilee. Selityskin löytyi- oli juonut järvivettä!! Voi laps-parka... No tuskin enää rupee sitä ryystään, oli meinaan aikas kipeenä, reppana.
Tässä eilisestä uimareissusta muutama kuva
1611077.jpg
Ranta ei ole kovin iso,siinä on vain kaksi penkkiä.Me istutaan tässä toisella, toinen jää pois kuvasta tuossa vähän matkan päässä.Pohja ei ole kovinkaan kummonen,kiviä ja puutikkuja. Näyttäisi kuitenkin kelpaavan muksuille. Kuvassa Uho väijyy kaloja ja Taisto tapansa mukaan häslää :)
1611076.jpg
Näättekö ton pikku saaren kauempana? Sinne voi kävellä...Että ei niin hirveän syvä tämä ranta- oikein lapsiystävällinen aikuisten silmin.Muksut kyllä vähän protestoivat kun ei voi muka kunnolla sukeltaa, pöh sanon minä :)
1611087.jpg
Tästäkin hiukan erottaa kuinka matala ranta on.Taisto on vedessä ja Uho "suhisee kaislikossa"
1611079.jpg
Taisto tekee tuttavuutta kanadanhanhipariskunnan kanssa.Aika pelotonta väkeä- hanhet ja Taisto.

Noin ikkäästi,jos vaikka kömpis sänkyyn.Viime yö meni vähän kärvistellessä kun heräsin armottomaan päänsärkyyn 2.20. Otin kolme burana800 ja istuin tunnin ajan,sitten rupes jo pilkkimään sen verran,että kärsi pistää maate. Kyllä olis uni maittanut vielä kun klo soi aamulla 6.10.

jaa niin se sänky...

ötyä,
M.