Että kaverit tietää missä mennään.

Viikko töissä meni siivillä. Muutaman kerran meinasin nukahtaa- että sen verran kiirettä...Polvi on rasittunut samoin olkapäät, tämmöinen yhtäkkinen puuhastelu ja liikkuminen sai nivelet shokkiin ;D *mitä hemmettiä?! ei suklaata, pelkkää pyöräilyä?!*

Kerhot loppuivat ja jätkillä alkoi ensimmäinen oikea kesäloma, juhlittiin sitä eilen kinuskikaakulla ja limpparilla. Miten kummassa sitä jättääkin asiat aina viime tippaan? Kerhotätien kortitkin sain valmiiksi vasta perjantaiaamuna.

Ii-tädille tiedoksi, että viikonlopun aikana (eli huomenna) on luvassa kuvia niistä kokkikorteista. Kauhia kun meinas hätää pukkaa kun pää kumisi tyhjyyttään -ideoista- huom! muuten normaali olotila ;D. Sitten yhtäkkiä tuli sellanen purkaus oikeen,että oksat pois! Vau! Heti helpotti. Kolme ihan erilaista tyyliltään on tulossa.

Kuvia sitten kun kerkee,mutta toivon mukaan viimeistään huomenna.Tänään lähdetään kohta tuonne rantsun puistoon ja sitten illalla tulee Uholle oma parvisänky.Huudettiin huutiksesta ja saatiin kuljetuskin siihen :)
Paperimassa on möyhennetty,mutta edelleen oottaa tekijäänsä. Ensin kuitenkin ne kortit.

Palaillaan,
M.