Maanantaina oli se MabThera-tiputus. Olin paikalla hyvissä ajoin ennen klo 7. Puoli kahdeksalta tavoitettiin lääkäri, joka vielä antoi luvan tiputukselle tarkistettuaan ensin labratulokset. Ensin etsittiin suoni-löytyikin tuolta vasemman kyynärvarren takaa. Mullahan on ongelma se ettei suonet kestä tiputuksia kunnolla vaan repeilevät ja tipan paikkaa on joskus vaihdettu viidestikin samaan käteen...Tämä ko.suoni on säästynyt suurimmilta tikkauksilta ja kestikin loistavasti koko päivän!
Ensin vähän keittosuolaliuosta, että saatiin suoni auki ja sitten esilääkityksenä roima satsi kortisonia hillitsemään mahdollisia haittavaikutuksia. Aamulla olin jo ottanut pari Panacodia, joten eivät antaneet lisää sairaalassa. Puoli tuntia kortisonin jälkeen sai aloittaa varsinaisen lääkkeen annon. Ensin meni 12,5ml tunnissa ja siitä sitten puolen tunnin välein lisättiin nopeutta 100ml/h asti ja aina mitattiin myös verenpaine (RR). Koko tiputus kesti sen 4 tuntia, jonka jälkeen vielä varrottiin tunnin verran. Kotiin pääsin lähtemään 13.45.
Mulla oli mukana pari kirjaa, jotka ehdin hyvin lukemaan siinä kölliessä.Olivat semmoista huoletonta luettavaa, jota ei tarvinnut ajatella-sopi hyvin tilanteeseen kun koko ajan tuppas silmät menee kiinni ja aina kun ehti hiukan torkahtaa niin joku oli ropeloimassa RR-mittarin kanssa :) (ihmekkös tuo sitten, että oli paineet korkealla kun eivät nukkua antaneet ;D)
Muuten maanantai päivä meni siinä sivussa,vähän oli höntti olo,mutta saattoi johtua myös väsymyksestä. Taiston kanssa valvottiin edellinen yö kun hän sitten keksi ruveta oksenteleen ja tuhisi sitten kainalossa loppuyön. Pari tyynyä meni pilalle ja mä jouduin käyttämään isohkoa Dori-pehmolelua päänalusena... veetun siistii...Niin ja su-ma välinen yö toi suurin pojista eli Isukki oksuili ja pakki oli sekaisin silläkin pahasti. Me ollaan nyt Uhon kanssa säästytty "norjan puhumiselta" *sormet ristissä toivoo*

Tiistai valkeni ja olikin hyvä olo nivelissä. Kädet toimi ihan aikuisten oikeesti eikä ollut särkyjä yhtään siis semmosia,ettäkö olis mitään pilsuja tarvinnut- jees,hienoa!
Vietiin pojat kerhoon ja sitten huilaitiin hetki. Se tunnin hetki kylläkin venyi ihan kunnolla ja loppujen lopuksi koisattiin melkein koko päivä...Haettiin jäbät ja sitten mulla iski hirvee täristys ja vilu.Mittasin kuumeen- 37.3. Mulla kun ei just koskaan nouse lämpö saati kuume, niin olo oli todella huono. Menin torkkuileen ja mittasin tunnin päästä uudestaan kun ei meinannut sängyssä enää pysyä kun vilutti ja tärisytti niin kovasti. Nyt oli 37.5. Ihan pikkulämpöä muka vain mutta mulle ihan liikaa.Painuin kuumaan suihkuun, jossa vietin rattoisan--jaa-a empä muuten tiiä kauanko olin. Suihkusta takas sänkyyn ja vasta 19.30 pääsin töin tuskin ylös. Kauhea olo enkä pystynyt vieläkään mitään syömään.
Meninkin aika aikaisin nukkumaan.

Tänään on ollut parempi,hiukan hutera fiilis, mutta johtuen ehkä eilisen syömättömyydestä. Nivelet toimii ja sehän on pääasia. Käytiin jopa pyöräilemässä kirpparilla, kierrätyksessä(=kierke), Jyskissä ja cittarissa. Jyskistä piti hakea pari uutta tyynyä, mutta ne tarjoustyynyt olivat yllättäen loppuneet.Sieltä on sit kans aina just loppu ne tarjoukset,joita mä meen hakee...*marmatusta* Cittarista ostettiin pari "pitsi"-tyynyä, joita meen ihan kohta testaamaan.
Kirpparilta löysin siirtokirjaimia/numeroita kansiollisen!!!Vähänkö hieno löytö. Maksoi kylläkin 13e. joka on ihan liikaa ja suorastaan sattui kun jouduin sen maksamaan, mutta toisaalta tuossa on kyllä koko kansiollinen ja eri fonteilla ja eri kokosia...ei sit kuiteskaan niin paha- eihän? Laitan huomenissa kuvaa kun saan niitä vähän leviteltyä ja katsottua tarkemmin.
Kierkestä ostin eurolla kivan lasisen mikäliesokeripullojutun, johon mies "huomasitko,et toi on rikki tosta päästä?" "juu huomasin,ei se haittaa""*huokaus* ans kun mä arvaan et se ei tuu käyttöön vaan hyllylle...""niin täähän on just hieno ja sopii sen vanhan suolasirottimen kanssa hyvin,mä laitan tänne katos noita helmiä" "just niin tietty laitat,onhan se sit hieno..." Toi viimonen lause tuli kyllä vähän epäilyttävällä äänensävyllä...*hmm*...

ei vaan nyt on pakko mennä nukkuu,huomenna pitää olla freesi kun on se Taiston kerhokeskustelu.
sitten niin,
M.