kun ei ole mitään tärkeetä kirjoitettavaa jätän kirjoittamatta (ihan kuin tää flegu elämä olis aikaisemmin rajoittanut mun kirjoittelua...).
Tyhjensin kameran, ei muuta selitystä tälle postaukselle.Kuvia ihan randomilla,yritän mä jotain pientä tietty kertoo...
1560547.jpg
Tässä se siirtokuvakansio.Hyvin pelittää eivät ole hapertuneita tms. Niitä on siis tavattoman paljon,jopa niin paljon,että mun kärsii ihan joitain käyttääkin!! (hitto että oon pihi akka...melkein hävettäis jos olis sellanen "hyve")
1560518.jpg
Dödöpallojen saalistusoperaatio.Mies nauroi kun sai kuulla viime halloweenina, että mun isä oli säilyttänyt paljonkin näitä dödöpalloja, eipähän vaan tiennyt,että mitä mulla oli "takataskussa"- Tämä hamstraaminen tapahtui sitten ihan toisistamme tietämättöminä...Pojasta polvi ja omena ei vieri vai miten se nyt oli :)
Taustalla mun rakas iso mikkimuki ja poitsuilta saadut äitienpäiväkukkaset.
Kuvassa miehen kädet, en oo ihan noin karvanen ;)
1560525.jpg
En kuulu kirkkoon,mutta musta tää ikoni on kaunis,suolasirotin on peruja omasta lapsuudenkodista ja toinen löytö kierkestä (sisällä niitä helmiä nyt sitten...)
1560538.jpg
Mamskun myrkylit puussa.Käytiin harjoittelemassa pyöräilyä äitienpäivänä.Taisto on sen verran pöhkö,että meinas heti oppia. Uho taas arkana ja kömpelönä hermostui heti kun en voinut juosta vieressä,joten harjoittelu jäi siihen.Hänen tyylinsä oli vain nojata taluttajaan ja komensi työntämään vauhtia- eihän sen niin pitänyt mennä?! Johtaja-ainesta--laiska kakkiainen ;D
Puukiipeily kiinnosti sitten kuitenkin enemmän ja ihan latvaan asti piti mennä vaikka kiellettiin.Siellä sitten Uho repes huuteleen palokuntaa yms. fiksua ja meikkis ärjyi puun juurella että suuta soukemmalle...Ei turhaan saa huutaa ja sitä paitsi puuhun näkee kyllä naapuritaloista,mutta juurelle ei, joten sieltä olis voinutkin joku apua soittaa. Kyllä routa porsaan kotiin ajaa ja niin kävi tässäkin. Sanoin,että me muut lähdetään nyt kotiin syömään kakkua, kannattais tulla ales sieltä.Aika hätäseen löytyikin se tarvittava voima ;D
1560543.jpg
Ja pakkohan se on vielä äipän pikkuisesta yksi kuva laittaa. Sakke Sakari Sakutin (rakkaalla lapsella on monta nimeä) harrastaa nykyään omituisia asentoja sekä kaivautumista.Mitä hankalampi paikka sen parempi.Sieltä sitten iskee silmää ja nieleskelee.
Eilen muuten ihmettelin yhtä tikkua Saken seinässä ja sanoi sitä miehelle.Tyhmä minä napsutin lasia ja se tikku tippus just altaaseen.Ongin sen nopsaan ylös ja olihan se se mitä luulinkin eli sauvasirkkavauva!
Meillä oli yksi sirkoista päässyt karkuun (löytyi kyllä) ja eka luultiin sen munineen Sakun koppiin. Sitten tuli mieleen,että mieshän laittoi Sakelle lisää hiekkaa sirkkojen terraariosta kun se viimeinenkin oli död. Että joku niistä oli muninut eikä me oltu huomattu. Äijä kävi kattomassa partsilla siivousta odottavaa terraariota ja sieltä löytyikin yksi pikkuruinen raato :( Voi kehveli,että harmittaa!!
Pestiin pikku sirkalle karkkilaatikko ja annettiin sille nimeksi Sisu :D Se on varsin terhakas pieni ötökkä.
1560631.jpg
1560635.jpg
Sitten ne tilauskortit.Ylärivissä yo-ehdokkaat. Ruusukorteissa noi pikkukuvat on nostettu. Muutoin kaikki ovat ihan "tavis"tyylisiä.Toi vauvakortti ei kuulunut tilattuihin, mutta tein sen kun ihastuin siirtokirjaimiin. Leimakuvat ovat vaihdossa saatu. Vintagenainen lehdestä leikattu, ovaali hääkuva on kiiltokuva.Toisen ruusukortin tausta on tehty töpöttämällä liituväreillä (chalkseilla? tiiä miten kirjoitetaan) ääriviivatarra sabluunana. Leimakuva on väritetty akvarellipuuväreillä, joihin ihastuin myös- mistä olenkaan jäänyt paitsi kun nyt vasta ne hoksasin?! Hopeinen hääkortti ei kunnolla erotu, mutta siinä on kohokuvioidulle palaselle liimattu kolme hopeista sydäntarraa. Reunoilla on valkoisia kangaskukkia, teksti "hääparille" ja sormukset-tarra. Kiiltsikkakortissa on myös teksti "hääparille" ja mol. puolin on hopeiset sydän-niitit. Tekstipalkki on nostettu karhuntarralla.Taustana kortissa on pitsikangas.

Lisää pitäisi päästä tekemään. Jätin kortit töihin kahvihuoneeseen, kaveri lupas ottaa laatikon aina lukkojen taakse kun lähtevät kotiin. Neljä meni tänään ja tuhlasin heti kirpparille ja Jyskiin. Kirppikseltä ostin pari lehteä (skräppäys ja papercraft),dvd:n (farssi siitä pigviinien matkasta) ja puolipulloa hamahelmiä. Jyskistä ostin 4 tyynyä.

Jep,nyt katsomaan Renoa.