Loman eka päivä!

Viimeaikaiset tapahtumat ensin pähkinänkuoressa. Vessan lattiassa on pari reikää. Piste. Siinäpä se sitten taisi ollakin.

Perjantaina muksut menivät tähtisadetikkujen kanssa veskiin ja kun hetkeksi huomio herpaantui toisaalle oli Uho jo tällännyt tikut lattialle palamaan...Ennen kuin isäntä ehti sammuttaa niin muovilattiaan oli kerennyt palaa pari pitkulaista reikää.Voihan helmi sentään...Siitäkös poru nousi!! Iskä on enempi semmosta huolehtija-sorttia minä taas hälläväliä-tyyppi.Yritin rauhoitella, mutta eihän se enää mitään auttanut. Siirryin hiljakseen koneelle ottamaan selvää kuinka tommosen jutskan voisi korjata. Lauantaiaamuna sitten soitin mutsille ja kysyin "evakkopaikkaa kolmelle" :) Aattelin, että nyt olis varmaan isännän hermoille saatava vapaata *hehe* .Vanhemmat tulivat hakemaan puoli kuusi, jolloin iskälle tuli jo ikävä ja sanailihan tuo veikkonen ettei meijän nyt tarveis lähtee yötä vasten mihkään...Sanoin että kyllä mennään ja että muistaa nyt sitten nauttia olostaan ja kuunnella kybällä musiikkia ilman häiriötekijöitä (sääli naapureita -NOT-). Kotiin palailtiin sitten sunnuntaina formuloiden jälkeen. Mies oli kuulemma mennyt jo ennen kahtatoista nukkumaan...Hmmph- olis ny vaan luukuttanut kun sai siihen rauhankin...vaan se on kyllä liian kiltti-lopettaakin heti klo 23 kun tulee hiljaisuus. Ei siinä mitään mutkun toi yläkerran emäntä vasta normaalisti aloittaa silloin joka vloppuisen jodlaamisensa...Voi helevettiläinen , miettikääs Kirkan Leijat humalaisen epävireisellä riekunnalla...ei hyvä...
Mutta meillä oli kiva olla mummin ja vaarin luona. Sain pitkästä aikaa jutskailla ihan rauhassa äidin kanssa ja katsastin sen viime aikaiset hankinnat keräilypuolelta. Äiti keräilee pääasiassa enkelikortteja ja kaikenlaisia kiiltokuvia.

Tänään oli tarkoitus ensin viedä muksut hoitoon ja sitten lähteä keskustaan kumi ja matto -kauppaan hakemaan korjausvälineitä.Mutta toisin kävi.Mä olin ihan kipeenä ja koukussa ja lisäksi satoi vettä kuin esterin sieltä. Ei sitten lähdettykään. Käytiin kaupassa ja tultiin kotiin siivoamaan. Jätkien huone oli kuin sikolätti!! Aikuisten oikeesti, yök! Kauhee rapina ja kolina kävi kun imurilla vedeltiin pöydän alta. Niistä tarpeista olis varmaan muokannut yhen pienehkön ihmisen...

No joo, vietettiin laatuaikaa ja sitten mietittiin mitenkä saatais poikien huone jaetuksi nyt kun Uho aloittaa koulun ja tarvii omaa rauhaa ja pöydän läksyjä varten. Päädyttiin siihen parvisänky/koulupöytä-systeemiin. Katsastelin sopivia vaihtoehtoja huutiksesta ja Jyskin sivuillakin kävin. Löysin kaikkea kivaa...Esittelen löydöt isännälle iltasella *peukut pystyyn*

Huomenna mennään Uhon kanssa viettämään laatuaikaa Itikseen. Ensin "kalakauppaan" eli faunattareen, sieltä tiimareihin ja eurokankaaseen. Sitten ClaesOhlsson ja syömään Raxiin. Raxissa onkin nyt perheviikot eli tarjolla on myös hodareita ja uusia makuja pizzoissa ja salaattipöydässä.Jätskin kanssa saa suklaa- ja kinuskikastiketta *nam* Mä en syö kuin tonnikala- ja metupizzaa ja salaattia, nyt otan kyllä jädenkin. Uholle on tärkeetä,että saa ite käydä hakemassa jätskin ruuan jälkeen ja niin monta kuin haluaa :)
Raxin jälkeen Tarjoustalo ja Anttila. Akateemisessakin pitää käydä katsomassa akvarellipuuvärejä. Olen tehnyt ihan listan mitä kaikkea pitää katsoa- ei sitä siellä enää muista. Päivä loppuu sitten käynnillä lelukaupassa jonka jälkeen peikkojäätelölle ja sitten tuliaiskarkit Taistolle. Näin se on aina mennyt ja menee vastaisuudessakin. IDEANPOIKANEN --> Tommoseen isoon kauppakeskukseen pitäisi saada vartioitu narikkasysteemi.Varsinkin talvella on hirveetä kun on pukeutunut sään vaatimalla tavalla toppikseen ja villapaitaan yms  ja sitten kiertää kaupasta toiseen hiki virraten ohimoilla. Nyt on helpompaa kun ei tarvii niin paljoa pukea.
(Pistetään sitten saalissaldoa kun palailen shoppailun jälkeisestä euforiasta takaisin maan pinnalle)

Keskiviikkona näen pitkästä aikaa Bestiksen! (*Nojo oli aikakin* se siellä ravistelee päätään ;)) Lähen aamutuimaan reissuun ja iltapäivällä sain hommattua kyydin kotiin päin. Käydään siinä vieressä kirpparilla ja hän on kuulemma tehnyt jotain sapuskaa (jälkkäriksi suklaakakkua?! I-HA-NAA) On mulla sille "lepytyslahjakin" ettei rupee ruoskimaan mua tästä riittämättömästä yhteydenpidosta *hahaa*

Torstaina mennään keskusteleen päiväkotiin Taiston tulevaisuudesta. Sen omahoitaja Anu on hiukan huolissaan jos Taiston pitäisi nyt jättää tää ryhmä ja mennä eskariin kun justiinsa on tottunut rutiineihin ja alkanut osoittaa edistymisen merkkejä.Varovaisesti ehdotti, että mielellään pitäisi Taiston itsellään vielä yhen vuoden ja harjoittelisivat ihan tavistaitoja ja hiukan eskarijuttuja ja sitten sitä seuraavana Taisto voisi siirtyä oikeaan eskariryhmään ja siitä ekaluokalle. Kyllä me oltiinkin jo miehen kanssa puhuttu,että Taisto varmaan tuplaa eskarin, että tämmöinen sopii meille tosi hyvin. Ihan kuuli kuinka Anulta tippui kivi rinnalta :) Oli varmaan jännittänyt mitenkä esittäisi asian hienovaraisesti meille.Höh, ei meitä tarvii pelätä (vaikka me rumia ollaankin ;D)- lapsen parastahan tässä kaikki ajattelee! Tosin kavereilta (alan ammattilaisia) olen kyllä kuullut niistäkin vanhemmista,jotka eivät voi uskoa että heidän kullannupussaan olisi mitään vikaa ja melkein haastavat oikeuteen jos sellasta menee vihjailemaan...Idiootteja löytyy joka lähtöön...
Torstaina pitäisi myös pikkasen järjestellä eli laittaa nyrkkeilysäkki kattoon Taistoa ja iskää varten ja haluisin vihdoin toisenkin hyllyn muksujen seinään,et saisi loput smartiesit yms. sälän ylös turvaan.

Jossain vaiheessa tarkoitus olisi ihan keskittyä ja kortteilla vähän , ompelukone kylläkin vie nyt kaiken tilan.Outoa kun kukaan sitä ei kuiteskaan käytä...?!

(hiivatti,että onkin hyviä viinirypäleitä!vähänkö tulee kohta maha kipeeksi-hyvähyvä näin yötä vasten  onkin mukava istua pytyllä kärsimässä...)

Jaa,jos sitä menis laittamaan jätkät yöpuulle ja semmosta. Jos joku huomenna bongaa minut Itiksestä niin tuu moikkaa.Mä olen se rastapäinen pehmeenpyöree kepillä kävelevä naiseläjä pienehkön pojan kanssa.

(en kyl saa nukuttuun kun shoppailututtaa niin hirveesti...tiimarin kaihoisa kutsu takoo takaraivossa ;D )

Öitä Pirpanat!