Tänään oli kotipäivä.Töihin olis tehnyt mieli mennä,mutta kädet eivät olleet sitä mieltä. Jäin kotiin kun en olis ees pyörän ohjaustangolle ylettynnä (kädet eivät suoristuneet...) no,mikäpä siinä.Parit napit poskeen ja jätkät kerhoon ja takas huilimaan;yöuni kun jäi vähemmälle.
Hampilääkärissä sentään kävin. Pyysin,että jotain ihan pientä vaan ja hellästi kun olo ei ole ihan mitä mainioin. Pari pientä reiän alkua se paikkas, seuraavalla kerralla sitten jotain isompaa. Hittolainen, mullakin oli niin hyvä toi purukalusto ennen raskauksia, mutta sen jälkeen tuntuu kuin hampaat tippuis vaikka tekis mitä...Jee, no osteoporoosikin mulla on "by the way", et jos se sitten hiukan vaikuttaa asiaan...(nimim. sirppisoluanemiaa ja prostatasyöpää odotellessa ;D )

Edellisessä postauksessa "leveilin" ;D tehneeni tilauksen ihan ameriikoista asti. Toimitusaika tänne pohjolan perukoille oli arviolta semmoset parin viikon paikkeilla, mutta lähetys tulikin jo tänään!!!
Tässä kuva:
1425950.jpg
tölpössä on paperikukkia, ihan semmosia söpösiä pikkuruisia. Keskellä olevat "oudot" leimat (Paper Artsy) menevät kyllä huutikseen, kun en sit varmaankaan osaa niitä käyttää-sulan taidan itselläni pitää. Samoin reunassa oleva pikkuinen tyttö keijunsiivillä lähtee myyntiin. Ylhäällä oleva iso leima olikin sitten ISO. .. hmmm...kaipa siitä jotain korttikuvaa voi vääntää, ei vaan ihan taviskorttikokoinen ole. Pitäisköhän  mun alkaa lukee ihan ajatuksen kanssa noita selityksiä leimoista, joita meinaan ostaa ? oisko hyvä? Daa pöljä!
Tosi tyytyväinen olen noihin tirppaleimoihin (Pink Cat Studio)- ne on vähän erilaiset,mihin olen suomalaisissa kaupoissa törmännyt. Taustaleimat ostin kun en jaksa aina miettiä,että mitenkä täyttää tyhjän taustan. Katsotaan josko saisin jotain näillä aikaiseksi :) (mä kyllä justiinsa siivosin keittiön pöydän mun korttitavaroista... *höh*)
Kokeillaas jos saan liitettyä tähän paremmat kuvat noista muoviläpyköistä.Nämä ovat Lost Coast Rubber Stamps´n leimoja:
1426020.jpg1426026.jpg
1426029.jpg1426035.jpg
Eikö olekin jätteihania :D
Vielä himottaisi tilata täältä muutamia (tai useampia ;D ) leimoja. Kattelin eilen illalla vähän etukäteen minkälaista ostosta pukkaisi kun sivuilla sanotaan,että pitäisi ottaa yhteyttä sikäli jos ei ole postituslistalla. no,Suomi ei ole.Lisäksi haluisin tietää postituskulut; ne kun nähtävästi voivat olla ihan mitä vaan 10-40 $
Täytyy sinne kirjottaa ja kysyä. Ilmoittelen kyllä sitten täällä onko paikka lompakkoystävällinen vai nou. (pidettäiskö peukkuja,että olis- jooko?) Sain kyllä kerättyä ostoskärreihin tavaraa jo 60$ edestä,että josko se riittäisi...Kun luulis ettei tommosten läpyköiden postitus nyt niin hirveesti maksaisi?! Mutta taas peräänkuulutan kimppatilauksen puolesta!! Tuonne ekaan jo testattuun paikkaan jäi vielä hirveesti kaikkea kivaa ostettavaa, että jos joku on halukas niin viestiä vain sitten (tosin nyt tarkistan ekaksi tän toisen paikan postijutun...jos se hipoo pilviä niin eiköhän sitä ihmeesti kallistu tuon rubberneckerin puoleen :D )

Sitten parit kortit
1426082.jpg
Kertauksen vuoksi pari samaa.Kukkakortti ja kalakortti menivät 70v.onnitteluihin, molemmat ovat 3d. V.sin majakkakortti oli ensimmäinen laatuaan eli kokeilin ääriviivatarroja ja liituvärejä.Toi tarrojen uudelleen käyttö sopii mainiosti mun pihille luonteelle ;D Mielestäni kortti jäi jotenkin paljaaksi, mutta vastaanottaja tykkäs kovasti.Samoin toi tyttökorttikin jäi kaipaamaan jotain hörsyä, mutta sekin meni heti. Siitä olis saanut hyvän ylppärikortin kun tarkoituksella jätin alareunan paljaaksi sitä yo-merkkiä varten (mikä sen nimi olikaan?). Nappikortti tuli takas kotiin. Kahdelle kortille oli tilaus,mutta neljä sitten kuitenkin lähti- olipa hyvä,että tein muutaman ylimääräisen :)

Uholla oli naamiaiset eskarissa ja hän halusi olla kummitus. Hyvä-pääsin helpolla.Tämmöinen hirvitys siitä sitten tuli:
1426099.jpg
Ostin lakanan (7eur), helmasta leikkasin ylimääräisen kaitaleen pois, ettei ihan lattiaan asti ulotu.Sitten ompelin suoran sauman ranteesta kainaloon molemmin puolin. Silmäreiät siksakkasin huolimattomasti ennen kuin leikkasin.Suun parsin yliluotospistoilla(?) resuisen näköiseksi punaisella langalla. Sitten vaan jätkä nakuna kaapu päällä suihkuun ja otin suuren pensselin ja vesivärit ja roiskaisin kunnon veret. Hieno tuli ja vähällä vaivalla!! Loistavaa! Oli kuulemma tykätty. Ja mikä tärkeintä tytöt olivat pelänneet... ;D Mukana menossa oli kuuleman mukaan kaksi hämistä,salama mcQueen,noitia kaksi, prinsessoja kaksi ja keijuja kolme.Sääli ettei saanut kuvaa heistä. No, täytynee pitää täällä sitten keväämmällä naamiaiset tms. kun ne pääsiäisbileetkin kuivuivat kokoon kun en ollutkaan tarpeeksi jaksavaisessa kunnossa *harmitus*

Niistä kastajaisista vielä kirjoitan,mutta rupee väpättään ja sydän tykyttää het´kun vähänkin aattelee,joten jätän taas väliin.

*Varoitus* Seuraavaksi kitinää

Sitten jos vaikka sananen reumasta.Mulla on lääkäri keskiviikkona.Pitää keskustella tulevaisuudesta, että kannattaako sitä Enbrelliä pistää kun ei sitten ollutkaan mikään "jeesus"-lääke ja sitä paitsi se sattuu joka kerta enempi.Viime viikolla aattelin pitkästä aikaa pistää reiteen kun maha rupee olemaan jo niin piikitetty.Oli sitten niin maan perusteellisen huono idea!Jumakauta kun se poltti- ihan kuin tupakilla olisi tumpattu reiteen. Ite pistäminenhän ei tunnu missään- se on niin pieni piikki, mutta se lääkeaine...voi taivas,että meinas poru päästä.Siinä kyllä olis kovemmankin rekkakuskin korvat punoittaneet kun olis ollut kuulemassa ;D P*kele!
Ja sitten masentaa tän pömpön kanssa, s**tanan cushinki! Kun liikkua ei voi eikä syömättä sit kuiteskaan elä...masentaa- syvästi. Taidan kysyä myös tästä aiheesta-kinuan josko voisivat nyppäistä toisenkin lisämunuaisen pois- mä sillä mitään tee! ainoa syyhän oli ettei sitä voi poistaa "kun sitten joudut syömään koko loppuikäs pillereitä" Hei kamoon pää pois pyllystä ja ajatelkaa- mä syön joka tapauksessa pillereitä lopun ikääni...!!Äähh tää on nyt tätä kitinää taas kun kolottaa, mutta eihän ihminen ole terve jos ei joskus valittaisi vai mitä :D

jepulis,eikähän tämä taas riitä.