Eilen illalla istuttiin sohvalla ja yhtäkkiä huomasin jotain punertavaa miehen haukkarissa.Selkeesti jotain pientä ihottumaa.Sitten sitä löytyi nilkoista ja sitten pohkeista ja toisenkin käden käsivarresta.Pientä punervaa ihottumaa joka nousi hentoisesti paukamalle.Läästittiin siihen hydrokortisonia ja se vähän rauhoitti.Ihottuma tuli ja meni siinä samalla kun katsottiin Blade II:sta (mä tykkään hurjasti vampyyrileffoista!).
Tänään tuo kumma ihottumajutska alkoi jo aamupäivällä ja on ollut enempi tai vähempi päällä koko päivän, hankaloituen iltaa kohti.Tällä hetkellä punaista paukamaa ja läiskää on todella paljon. Kyllähän tuo on sitä kortisonirasvaa itseensä pyyhkinyt ja se auttaakin jonkin verran. Netistä katsoin tarkempaa tietoa,että mikä voisi olla kyseessä ja selkeestihän tuo on nokkosihottumaa. Eli nyt vain ootellaan kestääkö pari päivää, pari viikkoa vai pari kuukautta...Kärsivällisyyttä siis kaivattaisiin. Mies menee huomenna apteekkiin hakemaan antihistamiinia, tässä tapauksessa Zyrteciä- sitä kun on tottunut syömään muutenkin keväisin.

Ja sitten siihen painavampaan asiaan eli mun elopainoon (ja sitähän riittää...*heh*) Punnasin nyt illalla ylensyödyn viikonlopun jälkeen ja vieläpä jättiturpein nivelin ja painoa oli "vain" 83,6kg. Tuosta kun ottaa pois ton turvotuksen noissa nivelissä niin jäljelle jää se 83kg, johon olen ihan tyytyväinen.Ensi viikko on taas nestepainotteinen- ainakin näin olin ajatellut, käytäntö saattaa olla jotain ihan muuta..

Viikonloppu on noin muuten mennyt hyvin.Mitään suunniteltua en saanut tehtyä, mutta kaikkea muuta kylläkin.Leikkelin mm. vajaa pari sataa pienehköä tapettipalaa huudettavaksi nettihuutokauppaan ja siivoskelin vaatehuonetta ja poistin sieltä niitä vaatteita,joita emme ole pitäneet viimeiseen viiteen vuoteen.

Joo,jos sitten nukkumaan.