Eli nyt se tiimarin saalis
1347288.jpg
Kaikenlaista krääsää...

Polvi on vihoitellut viikonloppuna enemmänkin ja tänään kävin sitten tyhjentämässä sen.Paikalla oli myös aasialainen naislääkäriharjoittelija.Pisti todella hyvin hänkin, vaikka ensin kyllä epäilin kärsiikö antaa pistää.Toisaalta koskaan ei voi oppia jos ei saa harjoitella. Hänkin oli varmaan jo kotimaassaan ollut lääkäri,mutta kun tulee tänne niin heidän täytyy lukea uudestaan lääkäreiksi. Hyvin meni- saivat 60 ml nestettä pois- vähän tarvii jättää, jotta sinne tuupattu kortisoni sekoittuu ja pääsee kunnolla vaikuttamaan.Töissä oli hiljaista (vielä hiihtoloman peruja), joten sain poistumisluvan. Tulin kotiin, istuin tässä koneella hetken ja sitten unijukka tulikin koputteleen olkapäätä ja houkutteli sänkyyn.Nukuin sikeästi 10.30-14.15. Eipä ollut juuri unissa kehumista-Olin töissä...*huokaus*
Mutta nyt on olo paljon parempi :) Pistänpä vielä kuvan viime lauantailta kun polvi oli lähes 2,5 kertainen toiseen verrattuna.
1347323.jpg
Molemmat polvet on leikattu ala/yläasteikäisenä. Silloin oli vielä tapana silpoa molemmilta puolilta- nykyään polven puhdistusleikkaus tehdään tähystyksellä niin,että 5cm:n arpi tulee jalan sisäsyrjään piiloon...Hienoa,että homma kehittyy. Varsinaiset rantakoivet vai mitä ;D Täynnä arpia ja tummia vanhoja ja uusia mustelmia johtuen taas veriarvoista ja lähes kahdenkymmenen vuoden kortisonin syönnistä. Vaan eipä nuo mua haittaa- joitain muita kylläkin olen huomannut *hahhah*

Ja kerronpa vielä tämänkin kun vauhtiin pääsin.
Eilen Taisto tuli vinkumaan kun mopon sarvi oli katkennut.Päätin olla reipas ja laitoin heti kuumaliimapistoolin seinään. Palailin sitten muihin hommiin siksi aikaa,että se rupeis lämpenee. Ja katohan hittolainen unohdin koko pistoolin. En edes tiiä kuinka kauan siinä meni, mutta kävin veskissä viemässä likavaatteita ja ihmettlin sitä kynttilämäistä hajua. mistä lie sekin tuli?! Haisteltiin siinä nenät pitkällä miehen kanssa ja hän kävi jopa yläkerrassa haistelemassa, että kenellä palaa. Mistään ei kyllä tullut savua postiluukuista ja haju tuntui voimakkaimalta tässä meijän kerroksessa. Hän siinä sitten jotain ihmetteli ja tarkisteli kaikki sähkölaitteet joka huoneessa kunnes keittiöstä kuului "mitäpä luulet Emppa, oisko se tää sun punaisena hehkuva kuumaliimapistooli, joka haisee?" "Ei h*elvetti, mä unohdin sen kokonaan!" "Joo, huomasin" Jäi sitten korjaamatta se mopo... Että älkää unohtako liimapistoolia seinään varsinkaan yksin ollessa- voi tulla liian pahaa jälkeä.

Nyt seuraa "urticaria"-tiedotus. Viimeisimmän tiedon mukaan ihon punoitus ja kutina hävisivät ensimmäisen otetun zyrtecin alkaessa vaikuttaa.Eilen illalla meni yksi Heinix samoin tänä iltana. Mitään oireita ei enää ole.Itsehoito-ohjeen mukaan mies syö nyt tabun päivässä ainakin kolmen viikon ajan. (sitten onkin jo toivon mukaan kevättä ilmassa ja hän voi jatkaa siitä sujuvasti lääkkeen syömistä heinänuhaan ja sen semmoiseen pikku pulmaan :D )

Aah, mä sain tänään Mona Lisan! Palapelin tosin, mutta kuitenkin.Mies kävi hakemassa sen Lidl´istä.Siinä on tuhat palaa (paitsi takana lukee,että teknisistä syistä vain 999 kpl) Lajittelin ne tuossa hiukan värien mukaan- se oli hankalaa kun on pelkkiä ruskean eri vivahteita. Toivon mukaan pääsisin tekemään jo huomenna.

EasyShopping-luettelossa oli tammikuussa(?) semmonen ilmoitus, että sai tilattua ilmaiseksi paketin Tildan papereita- 1kpl/talous luonnollisesti. Värväsin heti äidin ja pari työkaveria tilaamaan mulle niitä. Vain toinen työkavereista ei ole saanut papereita.Me kolme muuta saimme eilen- ja kaikki samaa settiä...."Höh" aattelin ensin,mutta toisaalta ne oli kuitenkin ilmaisia,että ei piä valittaa :) 
Tämän kuun EasyShoppingissä oli Unelmakerhon liittymisilmoitus.Tarkemmin ensin asiaan tutustuttuani päätin liittyä.Liittymisen yhteydessä saa pari kirjaa 3,90/kpl ja vielä yhen kolmesta valinnaisesta tarjoustuotteesta- mä valkkasin leimasetin (toinen oli tilda-purkkisarja ja toinen tee se itse avaimenperä- paketti.)Mielestäni kerholla ei ollut mitään tiettyä ostopakkoa ja sieltä saa niitä nyt niin IN olevia Tilda-tuotteita. Mä valkkasin kirjoiksi "Stailaa vaatekaappisi kauniisti ja kekseliäästi" ja "Näppärät säilytystilat". Rekrytoin äidin tähänkin mukaan ja pyysin häntä valitsemaan kirjoiksi "Tildan tapaan" (täytyyhän munkin tutustua Tildaan?!) ja "Huovutus on hauskaa".

Olen laittanut itselleni muistiin parit nettiputiikit.Käyn vähän pyörimässä niissä ja pistän sitten tänne linkkejä (voi odottaa pari päivää).Nyt meen kattomaan toisen C.S.I:n ja sitten tutumaan.
Kovasti paljon hyviä unia :)

Ai niin- eipä ole ollut nestepaastoa-päin vastoin.Kaivoin tänään jopa taggliatellekanat pakkasesta ja niitä olen säästänyt pahan päivän varalle...Olipa paha päivä tänään...*possu minä-grrr*