Heippatirallaa ja ystisterkkuja kaikille!
Nyt jo uskaltaa laittaa loput korttikuvat näytille.
1294206.jpg
Vauvamaiset kortit menivät pikku-Trinsessan perheelle ja tulevan jässikän vanhemmille. Bestis miehineen sai tuon kolmannen.Magnolian enkelit ovat leimavaihdosta saatuja ja naiskuva on 3d.
1294208.jpg
Poikien täti sai tämän nallukan.
1294210.jpg
Taiston kummitätiä peloteltiin tällä kortilla. Sain juuri uudet leimat ja leimavärit, joten olihan niitä pakko kokeilla...
1294212.jpg
"Tårta på tårta"-kortti meni kummitytön porukoille ja lilan sai Uhon kummisetä. Kuvat leimavaihdosta,pilkut kohoväriä ja pupujussi on 3d.
Vielä pari kaverikorttia.Vasemman puoleinen on tehty vikasta 3d-kuvasta ja on siis "yksinkertainen", oikean puoleinen on "aito" koottu 3d-kuva. Koottu meni anopille ja toisen sai mun toinen täti.
1294214.jpg
Paljon olen käyttänyt taas Pugia ja mankeloinut noita kiekurapapruja. Nuottipaperi on vanhasta nuottikirjasta kirpparilöytöjä sekin.( Vähän kyllä kirpasee kun repii niitä sivuja.Ne on jo ihan haperot ja kellastuneet kauniisti. Maksoin muistaakseni 2euroa siitä.Antikvariaatissa olisi varppina maksanut muutaman kympin...) Jossain blogissa näin vinkin noiden reunojen värjäämiseen leimavärillä,että saa lisää syvyyttä ja tunnelmaa paperiin.Kokeiltava oli ja totta se on! Tuli niin paljon parempi lopputulos.

Uhon oma kerhotäti jää äippälomalle huomenna. Tein hänelle pikaisesti tämmöisen muistiaisen kiitokseksi hyvästä hoidosta. Kuva on 3d. ja rannut/pilkut tehty kohovärillä.
1294217.jpg

Viime yö meni (taas kerran) reisille. Taisto valitti jo illalla vatsaansa, mutta pantiin se vain ylensyönnin piikkiin. Just kun olin valmis kömpimään sänkyyn pikku mies aloitti surkean itkunsa. Käytiin ottamassa vähän lääkettä, sillä kun ei taida olla muuta vaikutusta kuin psykologinen...Vaan eipä aikaakaan kun sälli hilppasi takasin- yltäpäältä oksussa! YÖK! ei muuta kuin pesulle ja kaikki vuodevaatteet vaihtoon. Petauspatja suorastaan lillui oksennuksessa, joten mies rullasi sen,teippasi kiinni ja pisti yöksi partsille. (klo oli noin kahdentoista pintaan). Kauhea meininki oli päällä ja valot paloi joka paikassa, mutta Uho vain veteli tyynenä hirsiä...? Loistavat unenlahjat!
Hässäkkää jatkui vielä noin puolentoista tunnin verran ja otinkin jo poitsun viereen,että saisin helpommin vahdittua. Sitten kun sälli rauhoittui niin mulla iski kunnon yskä. Yritin muka varovaisesti köhiä, mutta pelkkä pihinä vain pahensi asiaa...Että pirteetä päivää aattelin vielä puoli kolmelta. Onneksi sain isältä kyydin töihin,muuten ois ollut todella vaikeeta...

Mä taidan kokeilla nyt tota Nutrilettia. Huutelin joulun alla kolme pussia sitä Forest Fruits-makua ihan testimielessä. Työkaveri sanoi,että silloin vuosia sitten kun hän sitä kokeili se maistui ******** ! "mutta kait ne on jo tähän päivään mennessä ees vähän parantuneet" Todella lohduttavaa?!
Aika aloittamiselle ei ole paras mahdollinen (koskapa olisi?!), kismittää jo valmiiksi kun nää naisvaivat pukkaa päälle, mutta enää en aloita maanantaina.
No voihan nakki, mies otti vaa´an esille, mutta arvatkaas...Taisto-perkule on sen jo saanut rikki (liekö ylläri?). Eli turha miettiä sitä alkupainoa sen tarkemmin. Villi veikkaus menee tuonne 85 kilon tietämille.
Katsotaan vaikuttaako dieetintynkä mitenkään mihinkään (paitsi mun mitättömiin kärsivällisyysatomeihin) ja sitä kautta perherauhaan ...ööö perhe-mihin??). Lähtökohta on kuitenkin se etten voi vähentää syötyä kortisonia lainkaan. Tällä hetkellä menee 4mg medrolia reumaan ja 15 mg hydrokortisonia cushingiin. Tulevaisuudessa haaveissa olisi vähentää "dramaattisesti" medrolia ehkä jopa lopettaa se kokonaan (ei kun just tähän mää uskon ihan kybällä...).
Ennen muksuja painoin 65 kg. Taistoa kun aloin odottaa painoa oli 68kg. Muutenhan nää kilot eivät haittaisi,mutta kun tää maha pömpöttää kuin viimosillaan olevalla (kuva naisen kasvoista voisi olla mun samoin tuo kokovartalokuva tuntuu tutulta)... Jos nyt saisi ees viisi kiloa pois ja saisi itsensä vieroitettua napostelusta niin olisin tyytyväinen.Alkuhan sekin olisi! Kattellaan, mää panen sitten jotain väliaikatietoja sikäli jos on jotain kerrottavaa...(toivokaa paljon voimia ennen kaikkea miehelle, jonka niskaan tää kaikki tuleva sonta kerääntyy :D )

Taistolle aloitan EyeQ- valmisteen annon. Siitä on olemassa jotain tutkimuksia ja hyviä tuloksia. Koska me miehen kanssa ei voida olla objektiivisia mahdollisten havaintojen suhteen, päätin tehdä pienimuotoisen tutkimuksen. En kerro kerhossa lainkaan hoitajille tästä kokeilusta ja sitten kevään kuluessa kyselen, miten poitsu on kehittynyt ja onko käytöksessä mitään raportoitavaa. Jos he ovat huomanneet jotain rauhoittumisen merkkejä ja keskittymiskyvyn parantumista niin saattaa litku vaikuttaakin. Me ollaan jo valmiiksi hiukan skeptisiä tän asian suhteen, mutta kun mun äiti tän pullon nyt hommas niin kait se on pojalla annettava. Tuskin siitä mitään haittakaan on...
Tästäkin sitten tulevaisuudessa paremmin.

Nyt siis on taas vähäksi aikaa korttihommat jäissä- tai ei ainakaan ole pakollista tarvetta tehdä. Pitäisi keittiö siivota, jätkät ovat ensi viikon sittenkin kotona. Voisin viikonlopun aikana myös kaivaa kankaat tuolta naftaliinista ja kattella vähän käsityölehtiä.Jotain alaosastolle pitäisi saada uudenmanlaista vermettä. Hametta jo mietin,mutta jokaiseen kivaan pitäisi laittaa vetskari eikä se just ole "mun juttu"...Mun "meheville" muodoille sopii loistavasti kuminauhavyötärö ;D sitä paitsi semmosen mä osaan tehdä, vetoketjun ompelu on vielä vähän vaiheessa.

Jos sitten lukisi hiukan "Juoppohullun päiväkirjaa" ja vartoo samalla sout parkia ja Reno911 (aivan loistava sarja!) alkamista.