Pariin päivään en ole ehtinyt tässä koneella sen kummemmin istumaan,mitä nyt äkkiä ne "pakolliset" katsomaan eli huutiksen ja spostin. Ja nyt kun vihdoin on hetki aikaa pistäydyin tälle puolelle ja mitä ihmettä?! Postia olen saanut teiltä ja vieläpä tämmöistä ihanaa päivänpiristettä
1213785.jpg

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Och samma på finska "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Tuhannet kiitokset Skye ja Jaana !

Nyt sitten nolona tässä pitää kertoa, että mulla on vain yksi blogi, jota käyn tässä samalla aina vilkaisemassa, ihanainen Tsein.
Täytyykin tästä petrata ja tutustua tarkemmin tähän blogistanian ihmeelliseen maailmaan *jess*

Sitten BLING eli aiheen vaihto.

Maanantain vastaisena yönä unet jäivät vähäisiksi; yskä perkule kun ei antanut hetkeäkään rauhaa.Unta haittasi myös Taisto,joka pyöri kuin pippuri tiedätte missä...Se potki kyljet ja posket mulla mustelmille ja oli lopuksi melkein väärin päin.Unta tuli kiskottua runsaat pari tuntia.
Työpäivä meni hienosti.Oli kiva mennä takaisin, kun ihmiset tulivat jutteleen ja toivottelivat tervetulleeksi. Vaan sainpa mä vähän noottiakin pomolta-sellasta hyväntahtoista (jossa on aina puolet totta mukana vai mitä?). Kyse oli joulukorteista,jotka vein joulun alla töihin samalla kun kävin lääkärissä.Jokaiselle olin laittanut kortin kuoreen ja sukkelipatukan siihen lisäksi. Yhdelle olin tehnyt kortin jo aikaisemmin valmiiksi, muille jouduin antamaan kaupan kortit- mulla kun ei mikään paikka tuolloin toiminut eikä pikkutarkka askartelu olisi tullut kuuloonkaan. Miksi tuo yksi oli saanut itsetehdyn kortin,eikö muita arvosteta?!Olivatpa käyneet oikein tunnustelemassa tuon yhden "voittajan" kuorta tämän ollessa juuri silloin vapaapäivänä. Voi hitsiläinen!
Täytyy korjata tilanne sitten ystävänpäivänä (tää voittaja nauroi,että nyt hän voi ottaa jonkun kopiokortin ja "teet sitten muille hienot ja pomolle ihan sikahienon!")
Voivoi, ne on kyllä mahottoman omituisia myrkyleitä nuo naiset töissä :)

Viime yönä jämähdin taas tähän koneelle, huutikseen.Sain sentään ruhtinaaliset viiden tunnin unoset. Pyöräilin aamulla töihin-jestas,että oli raskasta!Kun ei ole yli kuukauteen yhtään liikkunut.Mutta oli se kyllä ihanaa pitkästä aikaa päästä itekseen liikkeelle :) Päivä meni hienosti ja mies tuli vastaan.Käytiin Rautiassa hakemassa hyllynkannattimia ja kysyin tapettikirjoja. Kauan se myyjä etsi,mutta löysi ja sain 4 kirjaa! Kahdet samanlaiset, eli nyt raaskii käyttääkin osan kun toinen kirja jää hypisteltäväksi (tämä siis miehen sanoin.On toi ukko-kulta jotain oppinut *hahha*)

Ai mut eilen oli Uhon 7v-syndet.Kävivät iskän kaa ostamassa kinuskikakun,limpparia ja ne gormitit :) Tuli hyvä paketti,kun ei ollut yhtään samanlaista ennestään. Illalla muksut menivät kohtuu kiltisti nukkumaan ja sitten alettiin kuunteleen,että mitä ne oikein höpöttää,miksei Taiston ääntä kuulu? Vähän ajan päästä tajuttiin,että Uho lukee Taistolle iltasatua! Voi kun sulosta! Kun pikkuveikka oli nukahtanut Uho kömpi sängystään ja tuli meijän kanssa "iltaa istumaan" kuin mikäkin iso mies :). "mää luin sille Aladdinin kun se pyysi ja nyt se sit nukkuu".

Torstaina olis ne lastenkutsut enkä ole vieläkään siivonnut. Huomenna olis sit vissiin pakko. Tsein kommentissaan päivitteli, että kuinka paljon safkaa.Lapsia on kutsuttu 11, joista kukaan ei ole -vielä- peruuttanut.Tyttöjä on joukossa kaksi,joista tod.näk kumpikaan ei tule (toinen on ollut pahasti kipeenä ja toinen on kuulemma Espanjassa).11 muksua siis yhteensä. Taidan jättää ne pasteijat tekemättä ja ostan suolatikkuja tilalle. Nakkeja paistetaan se kilon paketti,täytekakku on ihan pieni vain- Herra Hakkarainen, jonka muotti tuli joulupukilta.Pari pientä kääräriä ja ne jätsiannokset ovat semmoset lastenkokoa (ei meijän kokoa Tseininen ;D ). Ja tässä on selkee taka-ajatus...kun on koko ajan jotain herkkua niin eivät ehkä ehdi tekeen niin paljon tuhoa *hope so*

BLING
Ruuasta puheenollen, oletteko tehneet tämän testin?Mä olin tilliliha...hmmm...ottaisko tuota nyt kohteliaisuutena?!

ja tämäkin on kokemisen arvoinen :)

BLING
väliaika- kahvia ja pullaa....

Sakarilla oli myös eilen juhlapäivä-nimpparit.Sakesta on tullut älyttömän seurallinen ja utelias otus.Tätä nykyä se syö suoraan pihdeistä tai söisi jos antaisi.Nyt se vain hyökkäilee kun mies ojentaa matoa.Ja kun menee olkkariin se kömpii lasin viereen mulkoilemaan ja yrittää ulos.Se myös seuraa koko ajan mitä teet ja mihinkä menet ja jos menee vaikka nurkan taakse Sakari kuikuilee perään.Veikeä pieni veijari :)
1213950.jpg
Pakko vielä laittaa parit kuvat mun kaikista pojista :)
1213978.jpg
Kuvassa Taisto takana ja Uho tässä etualalla.
Ja vielä se yksi suurin oma epeli Sakun kanssa-->
1213979.jpg
Tälleen Sakke tulee kurkkimaan ja katsoo telkkua.

(kuvassa äidin virkkaama pöytäliina,mä en osaa)

ja nyt koisimaan,ötyä. (hahaa mä oon niinku tunnin etuajassa...vähänkö siistii ;D )