Huomasin just, että kauppa oli käynyt huutiksessa ja erityiselle "huutistililleni" oli kertynyt mukavasti pätäkkää...Ja sukanvarteen vain ja asuntoa säästämään-niinkö?! ja kilin karvat! Tää lähti heti ostoksille eli läksin sukkuloimaan netin upottavaan suohon. Kävin mm. Paperikierteen ja Craftican sivuilla. Sinnehän ne "ylimääräiset" pennoset taas hupenivatkin; jos totta turistaan niin vähän liian iso lasku tuli tehtyä, mutta en sano sitä ääneen niin se ei häiritse niin pahasti :) Ja joka tapauksessa olisin nuo tavarat hankkinut niin miksei nyt?! (seliseli) Mulla olis nyt  meinaan intoa tehdä muutama kortti, joten tarviihan sitä matskua... Crafticasta hankin tarjouksesta kolmet joululeimasetit ja muutamat kohokuviointilevyt Cuttlebugiin. Paperikierteessä "kierrellessäni" ostoskärriin tipahti aivan ihana enkeliaiheinen leimasetti, pöllöleimasinsetti, leimavärejä ja vielä pari erilaista kohokuviointilevyjä Empan uuteen leikkikaluun :)
Jäi vielä paljon kivaa sinne kaupan hyllyille...hmmm...mitäköhän sitä seuraavaksi myisi *katselee ympärilleen*
Eilen jo vähän varoittelin miestä, että "valmistautuisi henkisesti". "voi eih,mitä nyt taas?!" oli vastaus. No eipä mitään pahaa, haluan vain saada tuon toisenkin hyllyn jätkien huoneeseen.Lupasin illalla Uholle, että käytäis tänään kellarissa hakemassa ne loputkin smarties-äijät. Se halus kylläkin vielä ne vauvalelut ylös "kun en mää muista niitä enää". Uholla on viime aikoina ollut vauvajutut vaan mielessä kun olen kertonut hänen kummiensa saavan vauvan ihan näillä hetkillä (käynnistys on huomenna!!! kääk jipii sekoilua!!!!) ja toinenkin kaveripari saa oman käärönsä kesällä. Voi kun onkin ollut ihanaa käydä hipeltämässä vauvajuttusia kaupoissa ja kirppareilla :) Ihan tässä itelläänkin jo pitkään vaivannut vauvakuume alkaa taas kuumottaa. Viimeksi kun piti asiaa harkita niin menin paiskautumaan katuun (huhtikuu 2004) katkoen ton vasemman lonkan, että se siitä. Sitten tulikin tuo Cushingin juttu eikä lääkärit oikein tykänneet ajatuksesta silloinkaan. Nytkin on vähän niin ja näin saako sitä enää lainkaan yrittää, joten on tosi ihana, että saa käydä kavereilla sitten lässyttelemässä vauvoille :) Sääli vain, että välimatkaa on ihan liiankin kanssa. Onneksi on netti!
No mutta mitenkäs tää juttu nyt tähän pötkähti?! Niin siis ne äijät kellarista ja sitten pitäisi kait hiukan katsella josko siellä olis jotain "pientä" huutikseenkin.  Varppina on! Keräilin nuorempana mm. kilikelloja. Niitä kertyi muistaakseni jotain sadan paikkeilla. Suurin osa oli kirppareilta haalittu- tosin siihen aikaan ei juuri kirppareita ollut (vaikka en ole vielä vanha!!! huom huom! ). Jos niistä nyt raaskisi luopua, osasta ainakin...Joukossa on niitä "pilipalikelloja" ,joilla ei ole mitään arvoa eivätkä ole edes nättejä, ne voisi laittaa huutikseen. Ne arvokkaimmat kellot kyllä saavat jäädä.
Ja onhan siellä edelleen viime kirpparimyyntireissusta jäljellä vaatteita *raskas huokaus* Äijälle olen ostellut vaatteita, mutta eivät ne sille kelpaa/käy. Mä itse tykkään liekeistä/pääkalloista ja muusta vastaavasta, mies taas voisi pitää jotain "hillitympää olematta silti äijä-vaate" niinpä siellä onkin paljon semmoseja (ei ole kirj.virhe vaan meijän murretta) kuteita, joissa on vielä laput kiinni. (ai perkule,nyt mä kolhasin ton kyynärpään- voi kettu! Istu ämmä paikoillaan ja nakuta,tartte siinä koko aikaa hötkyillä...)
Ja kun se kellari olis tarkistettu voi vaikka "vaihteeksi" käydä ton vaatehuoneen kimppuun...Se on taas lisääntynyt neitseellisesti se tavara siellä.

Ja sit taas tää BLING
löysin eilen illalla kirjahyllyn päältä kenkälaatikon, joka oli täynnä jotain mun paperisälää- siis askartelupaperijutskia. Olenhan mä nähnyt sen laatikon siellä mutten yhtään muistanut,että siellä olis jotain mun juttuja (oiskohan noin yllättävää,että ihan mun tykötarpeita?!)...Epäilin ensin, että äijän jotain tietokoneosia tms. komponenttia. Ai että olikin kiva ylläri! Nythän mä meenkin sitä selvittää tässä ensin ja keräilen voimaa lähteä tuonne alakertaan.

Jees poks, palaillaan :)