Istuin sohvalla kun Uho tuli kurkkimaan Saken koppiin. Ihmetteli kuinka Sakke onkin liikkuvaisella tuulella "kuinka toi Sakari koko ajan vaihtaa paikka eikä pysy paikoillaan? Ehkä sillekin on tullut ADHD. Sehän löi silloin päänsä kun hyppäs tohon lasiin..." *huolestuneella äänellä*
Nauratti kyllä,muttei ei kärsinyt nauraa kun toinen oli niin huolestunut. Uho ymmärtää jonkun verran tuota ADHD- määritelmää,koska siitä on puhuttu paljon Taiston mahdollisen diagnoosin vuoksi.
Rauhoittelin ettei Sakkea mikään vaivaa kunhan nyt seikkailee ja kikkailee huvikseen :)

Tänään olikin huonompi päivä.Eilen oikea polvi oli paksuna samoin vasen kyynärpää.Kävin pikaisesti terveyskeskuksessa punktoimassa niitä ja lisäämässä kortisonia.Mulla on hyvä oma lääkäri dvs. luotan hänen pistoskykyihinsä (se on harvinaista kunnäitä tikkaajia on ollut jos jonkinlaista...).Nyt yritti kahteen kertaan piikittää polvea siinä kuitenkaan onnistumatta.Kyynärpään hoiti hienosti.Menin takas töihin,onneksi oli lyhyt päivä.
Aamulla ei sitten tarvinnutkaan nousta sängystä.Täytyy mennä heti maanantaina yrittämään uudestaan tuon polven tyhjentämistä.

ai hitto,se on taas noin paljon, jos mä jatkan huomenna.