Nalle ja yksinäinen lumiukko ovat 3d. Iloistajoulua-on yksiosainen ja siihen käytin leimavaihdosta tulleita kuvia.Lumiukot on servettikuva ja pingviini on kangasta,jonka alle laitoin pehmikettä,niin että kuva nousi tyynyksi.
1151773.jpg

Iloistajoulua-kuvat vaihdosta,omput ja lintu ovat 3d-kuvia. Tytöt on leikattu jostain lehdestä ja alla on kohokuvioitu paperi (tästä mä tykkään erityisesti)
1151780.jpg

Itse tehty paperimassasydän, lumiukot ja kynttilä 3d.
1151781.jpg

Kangaspohjalle käytetty vaihdosta saatu kuva.Tää jäi kyllä kaipaamaan tuonne alareunaan muutamaa ruskeaa nappia,mutta kortti piti lähettää enkä löytänyt kuumaliimapyssyä mistään...(oli muuten ihan keskellä tiskipöytää,löysin sen sitten seuraavana päivänä.Sitä oli joku siirtänyt pois paikoiltaan noin metrin,joten en enää nähnyt sitä). Leimakuva itessään oli aivan ihana, enkä olisi millään raaskinut käyttää,mutta lohduttelin,että josko sitä joskus itelleenkin tuommoisen hankkis...(ja jäi mulle vielä yksi kuva :D )
1151782.jpg

Tänään on koristeltu ja melkein näyttää siltä,että on joulu. Tosi tyytyväinen olen tuohon pikkukäytävän seinään,johon leikkelin punaisesta kartongista lumihiutaleita.Että tulikin nätti!
1151784.jpg
Pikkumies sai kameran jälleen käsiinsä ja alkoi räpsiä "taidekuvia". Emppakin pääsi poseeraamaan...(huomatkaa rakas kotikolttu!!)