huhhuijaa! Siis kestää vähintään vuosi ennen kuin järkkään seuraavat halloweenbileet :) Että ihminen on tyhmä- ei opi virheistään edes sen kantapään kautta! Jätin taas kaiken viime tippaan. Koristelut ja ruuat. Pääsin perjantaina jo klo 11 ja siitä mentiin heti äijän kanssa lahi-cittariin.Palloiltiin siellä 1,5h ja kotona alettiin heti hommiin (nounou Zein, äijis siivosi ja mä väsäilin koristeita!) Lopettelin vasta yhdeltä yöllä ja aamulla jatkoin klo 9. Kahdelta piti vieraitten tulla.
Sain kutakuinkin kaiken tärkeimmän tehtyä ja oli meillä jopa vaatteetkin  päällä ajoissa! Siis jopa Taisto The Nudistilla. Taiston kanssa meinas kyllä taas raivaria pukata kun hän sitten haluskin olla merirosvokapteeni ja heti perään luuranko.  Hahaa!! Ei muuten naurattanut...Mutta mä olin varautunut ja meillä oli kumpaakin  noihin vaihtoehtopuvut. Ne kun löysin niin jätkällä olikin jo vampyyriasu päällä *jippiaijee!*
Itse emme juuri pukeutuneet; vain viittoihin. (eikäkö nyt kuulostaa pahalta...?!) Siis tavisvaatteet oli päällä ja naamiaispukuna oli vain viitat. Ei viittitty laittaa mitään kovin erikoista,jos vaikka joku jännittäis liikaa. Ootetaan rauhassa kun jätkät on ainakin kymmenen vanhoja niin sitten voi ajatella jotain hiukan rajumpaa :)
Mies koristeli poikien huoneen ja eteisen. Olkkariin,makkariin ja keittiöön ei laitettu mitään.
1042311.jpg
Mies peitti kirjahyllyn mustilla ja oransseilla roskapusseilla.Saatiin vähän koristetta ja samalla hyvin piiloon kaikki rojut ja lähinnä dvd:t ja cd:t joihin muksut eivät itekseen saa koskea. Kuvassa ei näy kattoa, jossa oli kartonkisuikaleista tehtyä kettinkiä. Tekohämiksenseittiä oli myös kattolampussa ja eteisessä.
1042324.jpg
Luurangon löysin perhekerhon sivuilta. Kopioin niitä muutaman töissä ja maalasin yömyöhällä vesiväreillä. Tulikin mielestäni ihan sopivan "julmia".
1042328.jpg
Nämä silmät on tehty massapalloista ja tykkäsin itse kovasti. Lisää silmiä tein myös roll on-palloista. Sain niitä pari työkaverilta ja enemmän isältä (hän tosin vastahakoisesti suostui ne mulle antamaan, mutta äiti pakotti ;D en yhtään tiiä miksi hän yleensäkään niitä on säästänyt, mutta tarkemmin ajatellen on mullakin niitä muutamia ja tyhjiä dödöjä ainakin viisi tallessa...*huokaus*)
Roll-on-silmät laitoin pöytäkoristeeksi yhteen tuoppiin. Yksi pikkuvieraista ihastui niihin ja pyysi saada yhden omaksi "kert nää on ihan täydellisiä minikeilaukseen". Suostuin tietty :D
1042333.jpg
Eteisen kattolampussa roikkuu oman mallin mukaan tehtyjä lepakoita. Äijä keksi loistoidean ja päällysti lampun oranssilla muovisäkillä, että saatiin "tunnelmavalaistusta"

Muksut olivat todella hienosti, vasta kun lähdön hetki lähestyi alkoivat riehumaan. Vieraita oli vain neljä,mutat kyllä se näin alkuunsa meille riitti ;D Seuraavat bileet on Uhon 7v. synttärit tammikuussa. Nyt hiukan viisaampana en aio kokata mitään erityistä/hienoa ihan vaan  nakkeja  ja dipattavaa, sipsejä ja karkkia ja limpparia. Tällä kertaa mulla oli jauhelihapizzaa,puolikkaita munia,joissa oli savukalatahnaa (=silmiä), nakkisormia,marenkiluita,suklaakierteitä,sipsejä ja vohveleita.Niin ja pääkallokakku. Booli oli vain sitruunalimsaa ja sinne oltiin jäädytetty iso sininen käsi. Muksut söivät lähinnä vain niitä sipsejä. Mies tarjoili alkudrinkeiksi mukilliset karkkeja,joten söivät niitä koko ajan...Oli meillä kyllä donitsin syönti kilpailu ja ongintaa ohjelmassa,mutta muuten sitten halusivat katsoa Jali ja suklaatehdasta. No,mikäs siinä- lasten juhlahan se oli, joten en alkanut väkipakolla heitä mihinkään ohjaamaan.

Jaahas jos vaikka sitten kömpis pikkuhiljaa sänkyyn ja toivoisi kovasti ettei aamulla olisi liukasta- pääsis silleen ehjänä töihin.