Mä pääsin vanhempien matkaan kirpparikierrokselle -ilman lapsia- sunnuntaina.Käytiin Malmilla, sieltä Myyrmäki-halliin ja siitä vielä Myyrmannin parkkikirppikselle. Jalat oli tohjona, mutta itse hykertelin tyytyväisenä -voivoi sitä mielihyvää -kirppis on parasta huumetta :D !!
Saalista kertyi kolmen muovikassin verran.Vaatteita poitsuille (paitoja 6kpl ja yhet sadehousut), itselle "baby doll" aluspaita- missä ihmeessä mä sitä käytän?! Minusta kun ei baby dollia saa tekemälläkään (ajatuskin se päällä saa kyllä raavaimmankin rekkakuskin liikenteeseen--> pois päin  ;D  hahaa) Parit tasku-Akut miehelle- se kun keräilee niitä ensi painoksia. Pehmoja tuli hankittua ihan luvaton määrä.
~Tähän väliin nostalgiapläjäys- taustalla se kaffemainoksen musa;  Joskus muinoin mukulana keräsin kaapin päälle pehmoja. Niitä oli loppujen lopuksi reilusti päälle sata ja keräsivät pölyä yhen puudelikennelin verran ja Huom! jokaisella oli nimi . Ne oli kirjattu pieneen vihkoseen,jotta muisti varmasti...Mulle on siis jäänyt joku epäilyttävä tarve hamstrata näitä pehmokaisia ympärille, joten nyt sitten ostan ko. leluja pojille (muka). Pokemon-pehmoja tuli hommattua 4 kpl ja yksi isohko Hamtaro-hahmo (joka on "ältsin ihq siis niinq"). Hyvä löytö oli Uholle joku lohikärmesmonsterihahmo-otus, jonka piti olla ilmeisesti rikki, mutta jonka "isä meidän" korjasi. Parit painettavat yövalot poitsuille ja eteisen seinään kynttelikön tapainen koristehässäkkä made from joku metalliseos. Nyt kun sitä katsoo niin se onkin oikeastaan aikas ruma (tätä en tietenkään sano miehekkeelle..), mutta se piti ostaa kerta "sai niin halvalla" ~Sulo Vilén~  Jees,mitähän vielä....Sammakoita ja smarties-äijiä ja aivan siis paras juttu: kaksi kuviolävistintä!! Nalle ja Juna. Myyjä pyysi niistä 4e/kpl, mutta eihän mulla semmoisiin olis ollut varaa- sain ne sitten yhteensä vitosella! vähänkö olin täpinöissäni!! Ai niin ja ostin pitkän pätkän (suikaleen) kirkkaan pinkkiä karvakangasta (se varmaan joutaa jonkun mustan hameen helmaan. Jotain vielä tuli hankittua, mutta en nyt just muista mitä.
mä yritän panna taas kuvia kunhan saan noi perhanan patterit ladattua.

Sitä ootellessa jälleen "hupaisa" (?!) kommellus lasten parissa. Jätkät kävivät reissulla lauantaina ja kotio tultuaan lähtivät ulos. Tovin päästä pihalla huutaa naapurin tyttö "taiston ja uhon äitii tuu partsille- noi pojat seisoo tuolla kuralammikossa" *syvä huokaus* No ei voi mitään aattelin ja jätin asian sikseen.Turha sitä on enää mennä hötkyilemään jos kerran ovat jo siihen astuneet. Vaan ähäkutti! Olis sittenkin pitänyt mennä kattomaan mitä siellä tapahtuu...Uho tulee huutamaan, että naapurin poitsu ja Taisto leikkii mutasotaa. Minä siihen sitten,että ei niin saa tehä, lopettakaa heti! Ja Uho pinkaisee takaisin nurkan taa ja sieltä kuuluu vain omituista huutoa ja naurua ja sen semmosta. Mä "ryntään"  (tai niin no - aatelkaa ite se ryntääminen--> noin 80 kilonen könynen reumaatikko tekolonkalla muka rynnimässä rappusia alas ja pihalle...ouch ziisus!!) paikalle ja siellä kymmenen muun pihan ipanan keskellä meijän enkelit ja naapurin sälli heittelevät toisiaan isoilla mutakuraliejumönjällä. Voi tätä älyn riemuvoittoa!!! Mun teki mieli nauraa, mutta en voinut syystä, että tuommoisessa tapauksessa äidin on oltava vihainen. Komensin pojat kotiin sellaisella ärjynnällä, että ite kenraali G. Hägglundkin olisi ollut kateellinen. Suoraan vessaan ja iskän pyysin ottamaan kuvan
930178.jpg
Uhon vaatteista ei juuri kuvasta huomaa, mutta yhtä multakasaa olivat nekin vaatteet. Lippiksissä on ihan kunnon klöntit, ei vain tahroja. Ravistelin vaatteet niiden kuivuttua ja siihen multakasaan olis voinut haudata  vaikka marsun.

Ja sitten taas vähän reumajuttua. Eli sain reseptin biologiseen lääkkeeseen ja kävin tänään hakemassa ne. Kuukauden satsi 1275,40 euroa kiitos...Mutta onneksi meillä on tuo maksukatto,joka tänä vuonna on 627 ja rapiat. Eli maksoin sen ja nyt sitten täytyy kait mennä sulloutumaan siihen baby dolliin ja lähtee syrjäkujalle ;)  (tyyliin et  "anna mulle kakskymppiä tai mä otan takin pois" hahhaaa).
Että nyt jäi Empan jokapäiväinen sukkeli saamatta ja ruokalistakin täytyy miettiä tarkasti.
Tässäpä yksi erittäin hyvä herkkuruoka vähällä vaivalla ja mikä tärkeintä vähällä rahalla :)

Herkkuhernesoppa (iso satsi)
3prk hernesoppaa (halvinta)
kermaviili
jauhelihaa (tarjouksesta)
jauhelihamaustetta.
Paista ja mausta j.liha. Pistä sopat kattilaan ja lisää tölkki tai pari vettä.Sekoita tasaiseksi ja lisää j.lihat ja kermaviili. (Jos haluat pilata sopan niin lisää vielä sipulihaketta päälle niinkö tuo äijä tekee)

ja sitten taas nukkumatin tykö- ötyä.


vähänkö mulla on nyt nälkä...voi ketut!