Nonniin, ny on aikaa kirjoittaa kun makoilen sairikalla.Ei vakavaa vain tuo polvi pentele vihoittelee.
Eipä täälä juurimitään ole tapahtunut-taaskaan-. Viime viikolla tein löytöjä kirpparilta
916338.jpg
Enkelisabluuna 2,50e ja simpukat 2e.Nappipurkki 70snt ja pussi 1e. Ei paha :) Otettiin itekin pöytä samaisesta paikasta.Hirveesti lastenvaatteita ja VHS-kasetteja,joita poitsut ei katso.Jotain omia juttujakin pistän kokeiluun;kortteja ja muuta.Ehtii tässä hyvin kun pöytä on ainakin 2 vkoa.

Jätkien vanhempainillat olivat viime viikolla.Taiston kanssa pitäisi keskustella käyttäytymisestä ja tottelevaisudesta, muuten kaikki ok. Ja Uhoa kehuttiin kovasti- on kuulemma "helppo lapsi". Niinhän tuo yleensä onkin-mitä nyt pitää rajojaan kokeilla niin kuin tuossa iässä aina....*huokaus*
Tampereen yliopistolta tuli kysely osallistutaankon keskostutkimukseen. Siinä saa täyttää nivaskan papereita ja vielä neuvolan täti ja päiväkodin hoitaja saa omansa. Kysymykset olivat ihan järkeenkäyviä -osittain, mutta ovathan nuo keskosetkin erilaisia...Vähän vaan mietitytti täyttää paino ja pituus-Taisto kun ei ole sieltä pienimmästä ja heiveröisemmästä päästä lainkaan (~120cm/ 28kg) Vain 5senttiä lyhkäsempi kuin 2vuotta vanhempi velipoika...Painokin on samoissa.
Kerhostakin tuli nippu vastailtavaa-kivakiva :D Se kuului johkin "kehu Viikaria"-juttuun. Täytettiin se ja palautetaan kerhoon. Käydään siellä joku palautekeskustelu ja vielä erikoislastentarhanope tulee tarkistaa tilanteen.Tää nivaska viedään sitten myös 5v-tarkastukseen neuvolaan.

Osallistuin leimakuvavaihtoon Ihan Itsellä. Kaivoin kaapit läpi ja otin jo välineet esille.Jos huomenna pääsis hommiin kun muksut ovat hoidossa.Jännää mitä kaikkea sieltä tuleekaan paluupostissa :) Pistelen sitten kuvia kun vaihdot on ohi ja kaikki ovat saaneet omansa- ei viitti aikaisemmin ettei pilaa yllätystä.

jepsjeps. Ei muuta merkillistä auringon alla.