ja muistinhan mä sitten heti kun sänkyyn pääsin,että mitä pitikään kirjoittaa, mutten sit enää jaksanut vällyjen alta poies kömpiä. Ukkosesta piti kertoa. Täällä meillä päin (niinkuin varmaan siellä teilläkin päin) on ukkostanut aika useestikin viime aikoina. Ukkonen on kiva- tietyin varauksin tosin.
Tämä tapahtui maanantaina siinä neljän kieppeillä. Poitsut olivat ulkona taksupihalla temmeltämässä, me nautittiin hetken hiljaisuudesta sohvalla miehen kanssa.Yhtäkkiä valot rupes välkkymään olkkarissa,sitten eteisessä ja lopuksi lastenhuoneessa ja sama juttu takaisin päin.Sen jälkeen taivas räjähti-kirjaimellisesti.Niin kovaa räjähtävää pamausta en ole koskaan kuullut!! Paikallisesta lehdestä luin, että sen vahvuudeksi mitattiin 212 kiloampeeria ja että "sadasta salamasta vain pari promillea on näin vahvoja" , normaalisti salamat ovat siinä 10-30 kiloampeeria. Mentiin äkkiä huutamaan jätkät sisälle. Kauhialla valituksella ja motkotuksella ne vihdoin laahustivat kotiin, mutta ensin piti naapurin sedänkin komentaa niitä.Setä meinaan oli partsilla ollessaan nähnyt jonkun valoilmiön siinä pihassa,jota luuli pallosalamaksi. En tiiä mitä oli nähnyt mutten myöskään halunut riskiä ottaa,joten jäbät sisälle ja sassiin. Kotona Uho kertoi nähneensä tossa pihalla "ukkosen valon, joka meni ihan siinä mopoajajan kypärän päältä".Mies kysyi heti,että mitenkäs sille mopoilijalle kävi,mutta se kuulemma jatkoi matkaa.Hyvä niin ettei tarvinnut lähteä ojia tutkimaan...
(kuin mää en tällästä muka muistanut?!)

Tänään otin omaa aikaa ja kävin töitten jälkeen ensin kierkessä (kierrätyskeskuksessa) ja sitten kirpparilla. Kierkessä oli ihan tarkoitus etsiä lipastoa/senkkiä/kaappia jätkille. Jotain sellasta jonka ovien taakse voi rojut piilottaa eikä haittaa vaikka siihen tulee kolhuja tms. (ja siihenhän tulee...*huokaus*).Samoiten hakusessa oli peilikaappi vessaan-semmoisia olikin 5 kpl,mutta mikään ei ollut siinä kunnossa,että kärsis kotia kantaa. No voi voi ,ei löytynyt mitä etsin,mutta muuta kyllä.
790373.jpg
Selventävä selitys. Parit lehdet ja remontoijan käsikirja, nippu siveltimiä,pari gogosta(Uho keräilee).Punainen kukkamainen piparimuotti,tuo neonvihreä on joku lehmäkuviollinen pikkurasia, jota aattelin käyttää muottina...jossain...Läpyskät ovat "robots"-rintamerkki ja pokemonkuva.Vaalean punainen muovikori,hiusjuttu,kaksi muovisydäntä(anatomisesti oikeanlaiset-sopii mulle ;D) .Tommonen pehmo-Furby (Uho keräilee).Pari muovikulhoa poitsuille pihalle kun tekevät "myrkkyjä" ja sitten äitille aarteita!!Eli kaksi leimasinta!! toinen on istuva shar pei-koira ja toisessa on koala kukka kädessä. Ja nämä kaikki siis ilmaiseksi.
(ja nyt mun on pakko lähteä kauppaan kun tekee hitsisti mieli Sisu-horna karkkeja...mä palaan vielä)