Hahhahah, mulla alkoi loma!! Kaksi viikkoa "omaa aikaa". Lapset lähtevät siis kerhoileen, isäntä tosin on kotona, mutta hyvä niin että on joku palvelemassa ;D  Pääni olen puhki miettinyt, mitä kaikkea sitä meinaakaan tehdä; kortteja (luonnollisesti?!), askarteluita, pitäisi keittää ja nylkeä ne myyrät ja sitten rempata poikien huone ja eteinen. Toinen vaihtoehto on kölliä sohvalla herkkujen kera (tähän luetaan myös Mies-Kulta ;D ) ja katsella ne kaikki 30 leffaa, jotka odottavat hyllyssä...Tämä on se todennäköisemmin toteutuva suunnitelma. Nuo pari ekaa päivää "päivystetään" kotosalla, keskiviikkona haluisin käydä Espoon Isossa Omenassa (siitä on kuutisen vuotta kun viimeksi käytiin) ja torstaina tehdä retki meren rannalle jos sää sallii (otetaan kyllä sällit mukaan : D ) Muutamia ompeluksiakin haluisin kokeilla mm fleecetakit mulle ja poitsuille. Toimintasuunnitelmankin olen hahmotellut paperille- ei saa nauraa, on meinaan pari kaveria "isossa maailmassa",jotka olisivat varmaan myös tehneet listan ja toinen heistä jopa pistänyt ylös exceliin (terkut Herra A:lle ja Neiti I:lle)
Mutta mistä sitä aloittaisi?! Tässä tulee tää ongelma ja asiat rupeekin pyörii kehää.Vähän sitä sun tätä eikä loppujen lopuksi yhtään mitään...Meen katsoo uudestaan vaiks Kill Bill´n tai Draculan...*huokaus* pissallakin pitäis varmaan käydä....kui tää on näin vaikeeta (onks pakko lomailla jos ei haluu?!)

(No,ihmiset ainakin ovat kauniita; ainakin erikoisia  , tää on yksi niistä sivuista jolla vietän taas aikaa ja haaveilen ompeluksista)

Ja sitten sammakkouutisiin...Saku elää ja voi paksusti. Nauttii jauhomadoista, hämähäkeistä ja niin no...Siiristä...hupsista vain..."joo- ihan totta se on mitä sanotaan- sammakonreidet ovat hyviä" sanoo hän ja nuolaisee pitkällä vaaleanpunaisella kielellä huuliaan.
Saku pääsee tänään kuntouinnille kun vaihdetaan terraarion hiekat.Vanha uima-alunen vuoti ja hiekka kastui ihan läpimäräksi ja nyt rupeaa haisemaan ja homehtumaan.Kunnon sammakko uinti tekee tuolle pullerolle ihan hyvää (ja tällä myös,muttei jaksa on niin kuuma...)
Pistän kuvaa kun päästään hommiin (siis vaihtaan ne hiekat Zein...*höh* ettäs kehtaat... ;D)