Hui hai enpä muista koska viimeksi päätä särki viinan vuoksi.Eikä se totta puhuen ollut tarkoitus nytkään... Kävi meinaan näin, että syöpöttelin ranskalaisia ja marineeteja. Lisäsin triplasti suolaa ja mausteita,että oli oikein makoisaa :) No janohan siitä tuli- luonnollisesti. kävin jääkaista hakemassa isännän Lidl´stä tuomaan vichyvettä.Otin vieläpä sen kaapin perällä olleen avatun pullon ja vein pöytään. Selailin etuovi.comia (sitä lehtiversiota) ja keskityin haaveilemaan omasta asunnosta.Avasin pullon ja rupesin kulkuttaa vettä kurkusta alas. Paitsi ettei se ollutkaan vettä...Äijä perkule oli käynyt lantraamassa tuliaisviinan köykäsempään muotoon ja pullossa oli nyt tollaset 50 ja risat prosetteja. Pistin pullon takasin jääkaappiin ja istuin lukemaan ja purskuttelin suuta maidolla. Sitten se vain kihahti hattuun, ei pahasti mutta mukavasti :) Ja myöhemmin tuli "laskuhumala" ja päänsärky...
Ja tuota maitoakaan ei olisi saanut juoda lävistyksen vuoksi...Otin uuden lävärin kun tiistaina käytiin Itiksessä. Kävin The Duck´s Tattoossa laitattamassa. Tää on tämmönen "madonna"- lävistys huuleen. Ei sattunut,mitä nyt hiukan nippas- mut kaikki on suhteellista.

Ja sainpa vihdoin sen paketin Hollannista-tuhoton määrä 3D-arkkeja.Postimaksut vaan hirvittivät,mutta ne arkit olivat sen väärti. Laitoin osan niistä Huuto.nettiinkin- ei piä olla liian ahne ja haalia kaikkea itelle ;D Kuvankin laitan kunhan saan kameraan patterit ladattua.