viime viikko oli varsin hyvä.Sain uuden tukan ja huulikorun,parit silityskuvat ja vieläpä sen kangaslähetyksenkin* kansa osoittaa suosiotaan seisten hurraten* Keskiviikkona katsoin netistä missä lähetys on ja sieltä näkyi "postin logistiikkakeskus".Kaiken järjen mukaan sen pitäisi olla tuossa lähipostissa torstaina.Menin siis töitten jälkeen postipisteeseen,mutta eivät löytäneet sitä koneelta.Sanoin,että kysessä oli todella iso paketti."juu ei täällä näy et mitään olis tullut".Perjantainakin netissä luki postin logistiikkakeskus...Tästä suivaantuneena soitin postiin ja siellä virkailija lupas selvitellä asiaa.Hän soittikin takaisin 10 min. päästä ja kertoi,että kyllä paku oli meille tänne tullut,mutta kun oli ollut sen verran iso ettei tytöt olleet jaksaneet sitä hyllyttää,joten oli siis jäänyt merkkaamatta koneelle.Otin äijän mukaan kantojuhdaksi.Onneksi muksut olivat juuri tuolloin naapurin poitsun nimpparijuhlissa, että sain rauhassa keskittyä pakettiin.Meinasi ihan itku päästä kun avasin laatikon...Ihan hirveesti tavaraa!!Katsokaa nyt ite!
739734.jpg
Tässä kokonaiskuva ja sitten parit lähikuvat.
739726.jpg

739728.jpg
ja vielä tämäkin,että lähettäjä oli kootessaan pakettia tosissaan ajatellut mitä pakkaa ja kenelle sillä "kirsikkana kakun päällä" löytyi ihana mikäliesolkisysteemi jossa on mun nimen alkukirjain.
739731.jpg
nappeja,pitsejä,nyörejä,nyöristoppareita,solkia,nauhoja,turkista,nallekarhujen päitä(?) *heh* mistä nekin lie lähtöisin? voi jukra...

Kirpparilla käytiin vanhempien kanssa.Otin poitsut mukaan,että iskä saisi vähän huilaa ja nukkua rauhassa. Käytiin Somerniemen kesätorilla ja sieltä jatkettiin Salon suurkirpparille. Tässä saalista
739739.jpg
Toi nukkis on ihan semmoinen pieni vain ja menossa kummitytölle,jahka hän tänne asti pääsee (pidä Kekke siitä kynsin hampain kii ettei mutsi pääse säätää ;D ). Pari hiussolkea tuunattavaksi á50snt, tähtinauhaa 50snt.Vaalean punaista kumipitsinauhaa 1,50 e. Ja voitteko kuvitella toi pussi lankoja 20snt!
Löysin myös tämmöisen paidan meijän Taistolle
739746.jpg
Taisto täyttää lokakuussa 5v. ja on varsin aikaansaava kaveri.Totteleehan se silloin kun itelle sopii,mutta ilkeä ei ole eikä kiusaa muita kuin kotiväkeä. Pihalla vain hänestä on tullut jonkin sortin syntipukki.Naapurin eukko tuppaa syyttämään Taistoa kaikesta; oma muksunsa on vasta vajaa kaksi eikä semmoinen tiettykään tee mitään väärää. Ei niin ehkä, mutta ei myöskään saa mennä repimään Taiston omia leluja kädestä kun leikki on kesken tai rikkomaan hiekkalinnat ja muut tekeleet. Ja kun Taisto oli vahingossa ilmeisesti rikkonut jonkun lelun ja lasten tapaan kielsi sen niin eukko rupes tylyttää kybällä ja Taisto parka rupes itkemään.Menin partsilta kysymään mikä on ja sain jonkin sortin selityksen. Seuraavana päivänä vein tilalle uuden lelun ja pyysin anteeksi, selitin myös että Taistokin on vielä pieni eikä ymmärrä kaikkea(tiiä sitten johtuuko se keskoisuudesta-ainakin se on hyvä tekosyy...).Tuo lelu kun oli ollut ainoa jota ei saa muut koskea ja lelut oli vielä jätetty pihalle vahtimatta-P*skaaks jättää sitten hiekkikselle?! Nyt sitten eukon oma poika oli mennyt rikkomaan meijän lapion eikä mitään anteeksipyyntöä tai korvaavaa lelua ole tullut...Niinpä niin "meidän lapset ja naapurin kakarat" .Tiiän kyllä ,että Taisto on kovakourainen eikä kuuntele koko aikaa, mutta paha poika hän ei ole tahallaan,noiden pienten taaperoidenkin kanssa on varsin varovainen ja on aina antanut ottaa kädestä lelut (Veli kun yrittää niin saa turpaan kuus-nolla...). Eli hankin tuon paidan ja meinaan pistää sen vinkiksi naapurille. Mietittiin myös muutamia osuvia sloganeita painatettaviksi t-paitaan; syyllinen oli yksi vaihtoehto...

Ja sitten vielä tämmöinen. Äidin työpaikalla siivottiin ja roskiin meinas mennä tämä.Onneksi Äippä muisti minua ja pelasti laatikon,mutta mitä mä teen sillä?! Tosi kiva mihin tarkoitukseen?
739744.jpg

739742.jpg

jepjep, tänään on täytetty-jaa se sunnuntai vaihtuikin jo--no eilen tuli 31 v. täyteen. Mies mittaili mun takapuolta päivällä kun leivoin kakkua vieraille ja mutisi "on se ihmeellistä,tiekkö sun takapuoli on just 31 senttiä levee" hei kamoon, aatelkaas jos se tosta kasvaa niin kuin puun vuosirenkaat,; 43, 58, 67. Onhan se hyvä,että jos seniorina unohtaa oman ikänsä niin mittis vaan esiin ja peppua mittaamaan."joo-o rouva on jo 83 vuotias,mitäpä jos nyt kuitenkin asettuisitte tuohon sohvalle, niin ei sitten satu kylkiin siinä nojatuolissa..."

(klo on nyt 00.20 ja lastenhuoneesta kuuluu "hard rock hallelujah", pojat ulvoo kuorossa... ja mä haluun nukkumaan, meen nyt "keskusteleen" hiukan...ötyä :D )