Mitäpä sitä tänne sitten kuuluukaan...Maanantaina kävin Meikussa munuaistohtorin tykönä, kaikki ok.Parit kokeet vielä ja sitten voidaan alkaa rukaa niitä kortisoneja. Lääkärin jälkeen pistäydyin moikkaamassa entisessä duunissa. Olipa kiva nähdä, viime kerrasta olikin melko tarkkaan vuosi. Kuitenkin tuntui siltä, että "vasta viime viikolla" lähti pois ja toisaalta taas nykyisessä paikassa tuntuu olleen "jo vuosia". Outoa.
Kävin vielä itiksessä parissa kaupassa, mutta tuli niin kuuma ja kaupatkin olivat muuttaneet paikkaa. Voiskohan tollasiin kauppakeskuksiin kehittää jonkun narikkasysteemin? Varsinkin näin talvella, ihan hullun hommaa pistää villapaitaa ja paksua toppatakkia päälle ja sitten lähteä sinne täpötäyteen ihmisvilinään muka katteleen jotain.Ei helevettiläinen! Siinä mitään voi shoppailla kun pitää koko ajan pyyhkiä hikeä pois otsalta ja leyhytellä niitä pahimpia tuskanhikiä pois. Ja mennä nyt sitten vielä sovituskoppiin jonkun kotelomekon kanssa...nou vei (tosi asiassa mä en mee enää koskaan yksin sovittamaan kotelomekkoa- on sen verran karvaat kokemukset kun jäin kolttuun kiinni...)
Ostoskierroksen saldo jäi pieneksi,vain vihko ja kuviolävistin. Vihosta muotoutuu kalenteri ja kuviolävistimellä voin heittää sitä kuuluisaa vesilintua- taas tuli susikappale! tiimarista semmoinen spiraalisysteemi,tätä en voi ees palauttaa kun ei ole kuittia enkä kyllä lähe sen vuoksi täällä Itikseen asti. Että olisi kannattanut kokeilla ensin...

Tiistaina pistäydyin Kirralla reumalääkärin luona.Biologisia lääkkeitä voidaan ahrkita kuhan nyt saadaan tää munuaishässäkkä ensin alta pois. Sain myös kuulla,että pitkäaikainen reumahoitajani on jäämässä eläkkeelle. Pistin hänelle kortin menee, sen kiinalaiskortin, jossa on reunoissa helmiä.
Sairaalan jälkeen vähän jotain huviakin eli kirpparille. Isä oli mulla kuskina ja hän vei ensivisiitille Klaukkalan Viirin kirpparille. Ihan mukavan tuntuinen paikka ja tein pari löytöäkin
424419.jpg
Vanha nuottikirja oli 2e ja pienehkö taskullinen paperiaskartelusälää 1,50e. Nuo alemmat repaleiset paperit ovat voittohuutoja systeemi.netistä.
Kirpputorit ovat kyllä yksi intohimoista... Kummasti se työpäiväkin aina venyy kun on toi kirppari matkan varrella :)

Sainpa otetuksi kuvat niistä parista huovutushommastakin eli viirukissa ja krokotiili:
Kissa lähti entiseen työpaikkaan, kroko seikkailee täällä meillä milloin missäkin.
424421.jpg
424426.jpg

Tähän en nyt saanut mitään aasin siltaa,joten jatkan tuosta noin vain suoralta kädeltä...  Salakuunteluhan ei ole kohteliasta mutta usein kyllä hauskaa. Paitsi silloin kun siitä itse jää kiinni *hmm*

Ja vielä perheen pienemmille pommimiehille hiukan hoitoa pahimpiin vieroitusoireisiin; meillä odotetaan jo kovasti seuraavaa uutta vuotta.